info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Günay, TOBB Yönetim Kurulu nda

Türkiye genelinde 1.5 milyona yakın üyesi bulunan 365 oda ve borsanın çatı kuruluşu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Başkanlığına Rifat Hisarcıklıoğlu 4. kez yeniden seçildi.

Hisarcıklıoğlu geçerli oyların tamamını aldı. Hisarcıklıoğlu’nun seçim listesine giren Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay TOBB Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 
 
Tekirdağ’ın talep ve bekletinlerini Ankara’ya ileteceğini kaydeden Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, “Türkiye ekonomisinin son dönemlerde göstermiş olduğu büyük gelişmenin ve büyümenin en önemli unsurları olan hiç şüphesiz sanayici, esnaf ve tüccarımızdır. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği daha fazla üreten ve büyüyen, rekabet gücü yüksek bir Türkiye için üstlenmiş olduğu öncülük görevini, geçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemde de başarı ile yerine getirmek suretiyle Türkiye’nin gelişmesine büyük katkılar sağlamıştır. 2013-2017 çalışma döneminde Trakya’yı TOBB nezninde temsil etme görevinin şahsıma verilmesinden dolayı duyduğum sevinci tüm bölgemiz ve camiamızla paylaşıyorum. Bugüne kadar bölgemizi TOBB’da temsil eden yönetim kurulu üyelerimize verdikleri değerli hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ülkemizi 2023 hedeflerine taşımak için camiamızla birlikte çok çalışacağız. Yeni görevimiz sayesinde Türkiye’nin sinerjisini Trakya’ya, Tekirdağ’a Trakya’nın ve Tekirdağ’ın talep ve beklentilerini de Ankara’ya en etkin şekilde taşıyacağız.” dedi.
 
Günay, “Bu anlamda Sayın Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu dün olduğu gibi bugün de bölgemizin, ilimizin, camiamızın yanında olduğunu ifade etmektedir. Ben Sayın Başkanımıza Trakya adına, şahsım ve kurumum Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası adına genel kurulda bizlere vermiş olduğu görevlerden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. 69. Genel Kurul ayrıca Kırklareli Ticaret Borsası Başkanımız Turan Altınel Borsalar Konsey Başkan Yardımcılığı, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Recep Zıpkınkurt ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Enis Sülün ‘ün de Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey üyeliği görevlerine ve bir çok oda başkanımız komisyonlarda yer alarak bu dönemde de TOBB nezninde Trakya hak ettiğini almıştır.” dedi.
 
Tekirdağlıların bayramını kutlayan Günayi “Bu duygu ve düşünceler ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası odası ve şahsım adına insanların huzur ve barış içerisinde yaşadığı bir dünya dileği ile başta üyelerimiz olmak üzere tüm sanayici ve işadamlarımızın, halkımızın mübarek ramazan bayramını içtenlikle kutlar, şehrimize, bölgemize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. İyi bayramlar.” dedi.