info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Günlerdir gitti gidiyor denilen Belediye Başkan Yardımcısı Nkü ye dönüyor mu?

Günlerdir gitti gidiyor denilen Belediye Başkan Yardımcısı Nkü ye dönüyor mu?

Tekirdağ NKÜ Hayrabolu MYO müdürlüğü yaptığı dönemde Tekirdağ Belediye başkan yardımcılığı görevine getirilen Yrd. Doç Dr. Rüya Yılmaz, belediye de çalıştığı dönemde girdiği Doçent kadrosu resmi gazete de yayınlanarak NKÜ Peyzaj mimarlığı bölümüne Doçent kadrosunun kabul edildiği açıklandı.

Belediye başkan yardımcısı Doç. Dr. Rüya Yılmaz bir dönem CHP den milletvekili aday adaylığı için istifa ederek ayrılmıştı. Sıralamaya girememesi sebebiyle tekrar belediye başkan yardımcılığı görevine başlayarak Belediyenin kültür etkinliklerinde çok güzel faaliyetlere imza attı.

NKÜ kadrosunda akademik kariyerinin devamı için resmi gazete yayınlanan NKÜ Peyzaj Mimarlığı bölümünde bulunan Doçentlik kadrosunda görevlendirilmek üzere belediye başkan yardımcılığından Üniversiteye dönmesi için süre verildiği, bu süreninde dolduğu iddia ediliyor.

Konuyla ilgili bilgisine başvurduğumuz yetkililer Doç Dr. Rüya Yılmaz’a Üniversiteye dönme süresinin dolmak üzere olduğunu ve mutlaka Üniversitedeki Doçentlik kadrosuna dönebilmesi için Rüya Yılmaz’ın başkan yardımcılığı görevini bırakarak kısa süre içinde ayrılacağı konuşulan iddialar arasında yer alıyor.

Halen Tekirdağ Belediyesi tarafından Folklor semineri için KKTC de olan Rüya Yılmaz’ın dönüş sonrası belediye de yeni gelişmelerin olması bekleniyor.