info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Gürcün Eğitincilerin Sıkıntılarını Çok İyi Biliyorum

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylarından M. Zeki Gürcün, seçim çalışmaları çerçevesinde Eğitim Sen Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylarından M. Zeki Gürcün, seçim çalışmaları çerçevesinde Eğitim Sen Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret etti. 
CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı M. Zeki Gürcün’ü Eğitim-Sen Temsilcisi Handan Yelda Yavuz, Örgütlenmeden Sorumlu Suat Şahin ve sendika üyeleri karşıladı. 33 yıldır Çerkezköy’de yaşadığını ifade eden M. Zeki Gürcün, “20 yıldır aktif siyasetin içindeyim. Son 5 yıldır da İl Genel Meclis Üyesi olarak Çerkezköy’ü Tekirdağ’da temsil ediyorum. Çerkezköy halkına daha iyi hizmet edebilmek adına Belediye başkanlığı’na talip oldum” dedi. 
Eğitime verdiği önemin bugüne kadar gerçekleştirdikleri çalışmalarla ortada olduğunu belirten M. Zeki Gürcün, “İl Genel Meclis Üyesi olarak görev yaptığımız süre zarfında gerek tadilat gerekse yeni okulların yapılması konusunda eğitime ayrılan genel bütçenin çoğunluğunu Çerkezköy, Kapaklı, köyler ve beldelerimize kazandırdık. Dersliklerin 32 kişilik olması gerektiğini ve bu durumda da mevcut nüfus baz alındığında ilçenin daha fazla okula ihtiyacı olduğunu üstüne basa basa söyledik. Eşim emekli ingilizce öğretmenidir. Bu nedenle eğitimcilerin ne zorluklar çektiğini de yakından biliyorum” ifadelerini kullandı. 
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Eğitim-Sen temsilcileri Gürcün’e seçimlerde başarılar diledi.