info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Gürsel Erbap-Emin Benan Utku ortak basın açıklaması yaptı

Gürsel Erbap-Emin Benan Utku ortak basın açıklaması yaptı

Tekirdağspor Kulüp Başkanı Gürsel Erbap ve Yönetim Kurulu Üyesi Emin Benan Utku ortak düzenledikleri basın açıklamasında taraftara ve camia ya çağrıda bulundu.

Kulüp Başkanı Erbap yaptığı açıklamada; yaklaşık bir yıldır yapımı süren Namık Kemal Stadı hasretine önümüzdeki haftalarda son verileceğini, yenilenmiş zemin ve tribünlerle hizmete giren Namık Kemal Stadyumunda seyir zevki yüksek maçların bizlerini beklediğini ve forma giren takımımızın galibiyet serisi ile birlikte çıkısı yakalayacaklarını belirtti. Ayrıca yenilenen tribünlerde Kapalı Vip Tribünü yapıldığı ve bu bolümde numaralı Vip Kombine biletleri satışa sunulduğunu açıkladı. Kombine kartları hakkında bilgi veren Erbap: “ Kombine kartlarımız şeref tribünü arkasında bulunan protokol bölüm için hazırlanmıştır. Bu bölümde 245 adet kombine kart sahipleri için yer ayrılmıştır. Bunun yanında basın mensuplarımızın işlerini sağlıklı yapabilmesi için kendilerine bir blok yer ayrılmıştır. Kombine kart fiyatlarları Yönetim Kurulu toplantısında görüşülmüş olup 500 – 750 – 1.000 ve 1.500 TL olarak belirlenmiştir. Kart almayı düşünen destekçilerimiz internet sitesine yüklenecek olan oturma planından yerlerini ve yerlerin fiyatlarını öğrenerek istediği yeri seçebilecek ve kartını Sosyal Tesislerden temin edebilecektir.. Güçlü bir Tekirdağspor için her bütçeye hitap eden fiyatları ile tüm Tekirdağlıların desteklerini beklediklerini açıkladı.

Kulüp Başkanı Gürsel Erbap sözlerine yağmur, çamur, deplasman dinlemeden gelen ve sürekli takımına destek veren taraftar grubuna seslenerek; alkolsüz, küfürsüz, taşkınlık yapmadan Tekirdağımıza ve Tekirdağsporumuza yakışır şekilde takımlarına destek verdikleri sürece her zaman taraftarlarının yanında olacaklarını ve onları destekleyeceklerini, aksi davranışlar ve kulübe cezalar geldikçe bu desteklerin kesileceğini, maddi çıkar bekleyen kişilere kesinlikle taviz verilmeyeceğini ve bu tarz taraftarları gerçek Tekirdağsporluların dışlaması gerektiğini vurguladı.

Başkanı Erbap konuşmasının sonunda Namık Kemal Stadı’nın açılmasıyla birlikte güvenlik tedbirleriyle ilgili emniyetle en üst düzeyde iş birliği yapılacağını bildirdi.

Yönetim Kurulu Üyesi Emin Benan Utku da yaptığı açıklamada: “ Mabedimiz olan stadımızı çok özledik, çok kısa sure içinde stada kavuşacak olmanın heyecanını yasıyoruz. Tüm taraftarımız eminim ki stadın yeni halını çok beğenecek. Hep beraber görkemli güzel günler yeni tribünlerde bizleri bekliyor ve artık şehrin, taraftarın gücünü yanımızda hissetmek istiyoruz.”  dedi.

Utku konuşmasının sonunda ise: ”Muhteşem bir taraftarımız var, onların içinden yetiştiğim için gurur duyuyorum, geçen sene herkes gördü ki gerektiğinde 2000 kişiyi deplasmana taşıyabilen bir yapıya sahibiyiz. Taraftarımız heyecana kapılıp taşkınlık yapmayıp bizleri zor durumda bırakmadıkça her zaman onların yanındayız. Otobüs, bayrak, atkı, davul gecen sene olduğu gibi bu senede hiç biri sorun olmayacak; ama şu da bir gerçek ki şuan onların desteğini sembolikte olsa hissetmek istiyoruz. Gerek kombine kartlar, gerekse maç bileti konusunda taraftarlarımızı sağduyulu olmaya  çağırıyor, imkânı olan taraftarımızın lisanslı ürün alma, paralı otobüs kullanma konularında destek olmalarını bekliyoruz.” dedi.