info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Gürsel Erbap İncirlispor Maçı Sonrası Basın Açıklaması

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup 22. Haftasında deplasmanda oynadığımın İncirlispor karşılaşmasında son dakikaya kadar Tekirdağsporumuza yakışır bir mücadele örneği sergileyen sporcu kardeşlerimin alnından öpüyorum

İkinci devre oynadığı tüm maçlarda sadece bir mağlubiyeti bulunan, kendi evinde hiç yenilmemiş İncirlispor takımı karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen, şampiyonluk için futbol disiplininden kopmadan maçı 3-1 gibi net bir skorla bitiren ve bizleri önümüzdeki haftalarda şampiyonluk için umutlarımızı devam ettiren sporcularımıza Tekirdağspor ailesi adına teşekkür ediyor, İncirslispor takımına gelecek haftalarda oynayacağı mücadelelerde başarılar diliyorum.
Tüm Tekirdağsporlular gibi bizde bu hafta evimize lider dönmeyi düşünüyorduk; ancak galip gelmemize rağmen bunu sağlayamamanın üzüntüsü içerisindeyiz. Tuzlaspor takımını Sultanbeyli Belediyespor deplasmanında aldığı 2-0 lık galibiyetinden dolayı tebrik ederim. Bu dakikadan sonra oynayacağımız üç maçı da kazanıp, lider takım Tuzlaspor’un puan kaybetmesini bekleyeceğiz.
Sezon başından bu yana futbol kurumunun zarar görmemesi için çok fazla dillendirmesek de hakem hatalarından dolayı bir çok maçta puan kaybettik ve telafisi de oldukça zor olmaktadır.Ancak bu hatalar bizim veya  başka takımların  bir yıllık emeğinın yok olmasına neden olsa bile futbolu güzelleştiren tutum ve davranışlarımıza devam etmeliyiz.Yönetici olarak yaptığımız yanlışları da başka kurumlara bağlayarak günah keçisi seçmemeliyiz, taraftarlarımıza futbolun dostluk,kardeşlik ve eğlenceli bir spor dalı olduğunu aşılamalıyız.Hepimiz bu tarz yönetimleri sergilemeye gayret göstermeye çalışırken ,Futbol Federasyonu ve bağlı kurumları da futbolun güzelleşmesine ve gelişmesine gösterdiği gayreti daha da arttırmalıdır.
Geçen hafta aldığımız Yönetim Kurulu kararı doğrultusunda TFF’ye grubumuzda oynanacak tüm maçların grup ili dışındaki illerden hakem atanması konusunda dilekçeyle başvurmamıza rağmen, maalesef bu hafta oynanan bazı müsabakalardaki hakem atamalarında buna dikkat edilmemiştir. Oynanan bu maçlarda skoru etkileyecek hiç bir hakem hatası yaşanmamış olabilir; ancak kulüplerin hassasiyetini gidermek adına bunların dikkate alınması gerektiğini düşünüyorum.
Sezon başından beri her şartlarda takımlarının yanında olan Taraftarımız bu hafa oynanan İncirlispor karşılaşmasının hafta içi olmasına rağmen takımlarını yalnız bırakmayarak gelmeleri bizleri memnun etmiştir. Kimi taraftarımız dükkanını kapatıp gelmiş, kimi taraftarımız iş yerinden hafta sonu kullanması gereken iznini hafta içine aldırarak gelmiş. Bu kadar takımına bağlı taraftarımıza, bizlerin vereceği en güzel hediye sezon sonu vereceğimiz şampiyonluk kupası olduğunu düşünüyor, kendilerini fair play ruhundan çıkmadan sadece takımlarını desteklemelerini bekliyorum.
GÜRSEL ERBAP
   BAŞKAN