info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Halk Katılımıyla Mavi Bisiklet Turu

Türkiye Bisiklet Federasyonu (TBF) ile Roche firmasının ortaklaşa düzenlediği "Mavi Bisiklet-Kanserde Erken Tanı İçin Yol Açık" bisiklet turunun 6.etabı, Tekirdağ da koşulacak.

Kanserde erken teşhisin önemi konusunda toplumsal bilinci artırmayı hedefleyen Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Roche firması tarafından düzenlenen organizasyonla, Bisiklet (A) Milli Takımı'nda yer alan sporcular, 22 ve 23 Ekim tarihlerinde Edirne ve Tekirdağ hattındaki parkuru, bisikletleriyle geçecek.

23 Ekim Pazar günü Tekirdağ'a gelecek olan milli bisikletçilere, burada organizasyona destek veren katılımcılar da eşlik edecek.

Kampanya kapsamında Tekirdağlı vatandaşlar ayrıca mavi bisiklet otobüsünde düzenlenecek seminere katılarak, uzman hekimlerden kanserde erken tanının önemi konusunda bilgi alabilecek.

Sağlık Bakanlığı Kanserle Savaş Dairesi Başkanlığınca desteklenen kampanya, Daire Başkan Yardımcısı Nejat Özgül, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, (A) Milli Bisiklet Takımı sporcuları ve Roche proje ekibinin katılımı ile gerçekleştirilecek.