info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Halkbank Çerkezköy Şubesine Mavi Yıldız

Tekirdağın Çerkezköy İlçesinde faaliyet gösteren Halkbank Çerkezköy Şubesi kalite hizmet belgesi olan Mavi Yıldız belgesini aldı.

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde faaliyet gösteren Halkbank Çerkezköy Şubesi kalite hizmet belgesi olan 'Mavi Yıldız' belgesini aldı. 
Halkbank Genel Müdürlüğü, Çerkezköy Şubesi'ne müşterilerine en iyi hizmeti veren şubelerine verdiği 'Mavi Yıldız' kalite belgesini verdi.
850 şube arasında bu belgeyi alan 118. şube olan Çerkezköy Şubesi'nde 'Mavi Yıldız' belgesi için kutlama töreni düzenlendi. Törene Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Belediye Başkanı Ali Ertem, Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Hacer Yüce Denizci, Halkbank Daire Başkanı Ergün Kaya, Halkbank Trakya Bölge Koordinatörü Hasan Topal, Halkbank Çerkezköy Şube Müdürü Cüneyt Öpçin ve Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ, Esnaf ve Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Halkbank müşterileri ve çok sayıda davetli ile banka personeli katıldı. Törende Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Hacer Yüce Denizci, 'Mavi Yıldız' kalite belgesi hakkında bilgi verdi.
Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Hacer Denizci, 'Mavi Yıldız' belgesinin bir kalite belgesi ve Halkbank adına tescilli bir belge olduğunu söyledi. 
Türkiye'de 850 şubeleri bulunduğunu hatırlatan Denizci, bu şubelerden mavi yıldız belgesi alan 117 şube bulunduğunu kaydetti. 118. şubenin Çerkezköy Şubesi olduğunu kaydeden Denizci, "Bu belgeyi almanın zor bir süreci var. Kalitenin ödülü olarak Genel Müdürlüğümüzce verilen bir belge. Müşteri memnuniyetini gösteriyor. Bu belgeyi almak zor ama korumak çok zor. Şube Müdürümüzü ve personelimizi tebrik ediyorum."dedi.
Denizci, Halkbank olarak müşteri memnuniyetine çok önem verdiklerini vurgulayarak, bankacılıkta önemli atılımlara imza attıklarını söyledi. Denizci, geçtiğimiz yıl öz sermayesini en iyi yöneten dünyadaki 6. bankanın Halkbank olduğunu sözlerine ekledi.
Denizci'nin ardından konuşan Belediye Başkanı Ali Ertem ise "Halkbank Çerkezköy'ün en eski bankası olması ve kamu bankası olarak böyle bir çalışmaya girmesi önemli bir hizmettir. Çerkezköy'ün kalite ödülü alması bizim adımıza onur verici. Bu ödülü korumak içinde gerekenin yapılacağından endişemiz yok. Şube Müdürümüzü ve banka çalışanlarımızı tebrik ediyorum" diye konuştu. Son olarak Kaymakam Metin Kubilay, konuştu. Kaymakam Kubilay, "Şube çalışanlarımızı tebrik ediyorum. Çalışmalarının devamını diliyorum. Zirveye çıkmak kolay değil. Zirvede kalmak çok önemli. Bu ödülün vatandaş memnuniyeti artıracak seviyede hizmetlerin olacağını düşünüyoruz. Bu ödüle mavi yıldız diyorlar. Bizde mavi boncuk olur diyelim. İnşallah Çerkezköy'de böyle sevinçlerimizin çok olduğu günler çok olur" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Halkbank Genel Müdürlüğü'nün Çerkezköy Şubesi'ne verdiği 'Mavi Yıldız' ödülü, bankanın girişindeki duvara asıldı. 
Protokol üyeleri hep birlikte mavi yıldız ödülünü Halkbank Çerkezköy Şubesi'nin duvarına astı. 
Genel Müdür Yardımcısı Denizci, "Bu ödülü duvarda görmediğiniz zaman demek ki geri alınmış diyebilirsiniz." diyerek ödülü alırken yapılan denetim ve incelemelerin sürekli devam edeceğine dikkat çekti. Ödülün asılmasının ardından hediye törenine geçildi. Ödül alan banka personeline başta Şube Müdürü Cüneyt Öpçin olmak üzere Halkbank Genel Müdürlüğü'nce birer hediye paketi verildi. Hediyeler, protokol üyeleri ve banka müşterileri tarafından personele tek tek takdim edildi. Programın sonunda Halkbank çalışanları yaş pasta keserek, ödüllerini kutladı.