info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hande Yener den Tekirdağ da Bol Frikikli Konser

Ünlü pop sanatçı Hande Yener mini etek giyerek çıktığı konserde bol bol frikik verdi. Erkek hayranları konseri ilgi ile izlerken vokalisti de frikikten kurtulamadı. Hande Yener giydiği mor mini elbisesi ile gece boyunca bol bol frikik verdi

 

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Armada City sponsorluğunda sahne alan ünlü pop sanatçısı Hande Yener Çorlulu hayranlarına bol firiklikli bir konser yaşattı. Çorlu Armada City satış ofisi arkasında düzenlenen Hande Yener konserini yaklaşık 5000 kişi izledi. Konseri izlemeye gelenleri güzel şarkılarıyla eğlendiren Hande Yener ve vokalistleri ayrıca konserde bol bol frikik vererek hayranlarını mest etti.
 
ÖNLEM İÇİN GAZETECİLERİN YERİNİ DEĞİŞTİRDİ
Hande Yener'in menajeri ilk üç şarkıdan sonra gazetecileri sahnenin önünde kurulan demir bariyerlerin arkasına göndererek bu alandan görüntü almalarına izin verdi. Hande Yener'in frikiklerini yakalamamak için arka kısma gönderilen gazeteciler duruma tepki gösterdiler. Hande Yener ve vokalistleri gazeteci grubunu arka kısımlarda görerek rahat bir nefes aldıklarını sandılar fakat konser boyunca verdikleri frikikler yinede objektiflerden kaçmadı. Sahnede yaklaşık 1,5 saat kalan Hande Yener söylediği şarkılarla konsere katılanlara muhteşem bir gece yaşattı.