info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hanımeli Pazarı Devam Ediyor

Tekirdağ Belediyesi ve Tekirdağ Kent Konseyi’nin ortaklaşa yürüttüğü “Hanımeli Pazarı” projesi dur durak demeden Perşembe günleri de Üç Kemaller Parkı’nda devam ediyor.

Sadece Kadınların satış yapabildiği Hanımeli pazarı her Perşembe günü Üç Kemaller Parkı’nda meraklılarıyla buluşuyor. Kadının el emeğiyle üretime katılması ve ev ekonomisine katkısını sağlamasını amaçlayan proje kadın girişimciler ile can buldu. Haftanın diğer günlerinde ise Muratlı caddesinde bulunan kabinlerde satışlarına devam ediyor.
 
Pazardan ve satış kabinlerinden memnun olan kadınlar. Üç Kemaller Parkı’nda yapılan satıştan memnun olduklarını fakat yeteri kadar duyulmadıkları için Muratlı Caddesi’nde ki kabinlerden pek çok vatandaşın haberdar olmadığını söylüyorlar.
 
Hanımeli Projesiyle yeni tanışan ev hanımı Hilmiye Üstün; ”Ben boş durmayı sevmiyorum böyle bir fırsatın çıkması beni çok memnun ediyor, hem de para kazanıyorum” dedi.
 
Unutulmaya yüz tutmuş el işi ürünlerinin pazarlanarak kadına ekonomik hayatta da var olma şansını sunan bu proje 6.yılını bitirdi.