info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Has Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özer Seçildi

Has Parti Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Özer Seçildi

Özer, yaptığı açıklamada, Türkiye'de sığlaştırılmış ve çatışma üzerine kurulan siyaseti kabul etmedikleri için Has Parti'nin kadrolarında yer aldıklarını bildirdi.

Has Parti'nin, dar kalıpların ve sığ kavgaların olmadığı tek adres olacağını belirten Özer, bu çerçevede partinin kuruluşundan itibaren tüm Türkiye'de kadınların istekli şekilde parti içinde teşkilatlanma çalışmalarına şahit olduklarını ifade etti.

Bu kısa sürede teşkilatlanmanın sevindirici olduğunu anlatan Özer, Tekirdağ'da çalışmalara başladıklarını söyledi.

Özer, şunları kaydetti:

'Has Parti 'elinin hamuruyla' siyaset yapan kadınların adresi olacaktır. Tarladaki Ayşe teyzemizle, ev hanımı kardeşimiz Hatice Hanımla, üniversitede okuyan Zehra Hanımla, işçi kardeşimiz Hanife Hanımla, akşam çocuklarına ekmek pişirmek için bakkala borç yazdırma zorunluluğundaki Fatma bacımızla siyaset yapacağız. Yani halkımızın tüm kesimlerindeki bayanlar hedef kitlemiz olacaktır. Bayan kardeşlerimizi, yaşam tarzlarında hiçbir ayrımcılığa tabi tutulmadan, rahatça kendilerini ifade edebilecekleri siyaseti el birliğiyle yapmaya davet ediyoruz. İnanıyoruz ki tüm bayan kardeşlerimiz gönül rahatlığıyla, kendilerinden de bir parça bularak Has Parti'de siyaset yapacaklardır. Bu temennilerle çalışmalarımıza başlıyor, bayan kardeşlerimizi partimize bekliyoruz.'