info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hasan Çakmak Türkiye Birincisi

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında 10 bölgede düzenlediği

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında 10 bölgede düzenlediği En Güzel Ezan Okuma Yarışması nda Çorum merkez Huzur Camii Müezzini Hasan Çakmak Türkiye birincisi olmayı başardı.

Daha önce Çorum da yapılan yarışmada birinciliği kazandıktan sonra Amasya da Haziran ayında yapılan bölge yarışmasında da Amasya, Samsun, Giresun, Ordu, Sinop, Tokat, Trabzon ve Rize il birincilerini geride bırakarak Türkiye finaline katılmaya hak kazanan Hasan Çakmak önceki gün Tekirdağ da yapılan finalde büyük bir başarıya imza attı.

Tekirdağ Selimiye Camii nde önceki gün düzenlenen En Güzel Ezan Okuma Yarışması na 9 bölgenin birincisi ile birlikte katılan Hasan Çakmak, tüm rakiplerini geride bırakarak hem birinciliği kazandı hem de 10 bin TL nin sahibi oldu.

İkinciye 7 bin 500, üçüncüye ise 6 bin TL ödül verilecek olan yarışmada birinci olan Huzur Camii Müezzin Kayyımı Hasan Çakmak ın ödülünü 1-7 Ekim 2010 tarihlerinde kutlanacak olan Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu nun da katılacağı bir törenle alacağı öğrenildi.