info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hayırsever İş Adamı Gülkaya, Çerkezköy e Okul Yaptıracak

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi nde tekstil fabrikası sahibi olan Hasan Gülkaya ile Tekirdağ Valiliği arasında, Çerkezköy e anaokulu yapılmasıyla ilgili protokol imzalandı.

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde tekstil fabrikası sahibi olan Hasan Gülkaya ile Tekirdağ Valiliği arasında, Çerkezköy'e anaokulu yapılmasıyla ilgili protokol imzalandı. 
 
Tekirdağ Valiliği toplantı salonunda düzenlenen protokolde, Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, öğrencilerin anaokulu eğitimlerinin diğer okul hayatlarına da etki ettiğini ifade ederek, anaokulu eğitiminin önemine değindi. Kemelek, 
 
"Tekirdağ ve Çerkezköy'ün nüfusu gün geçtikçe artıyor. Sanayi bölgesi olması nedeniyle de hayırsever vatandaşlarımız destek veriyor. Bu da bizi mutlu ediyor" dedi. 
 
Hayırsever iş adamı Gülkaya da, daha önce de eğiteme destek verdiklerini ifade ederek, okul yaptıracağı için mutlu olduğunu bildirdi. Gülkaya, okula annesi Zehra, babası Mehmet Gülkaya adlarının verileceğini dile getirdi. 
 
Konuşmaların ardından, Kemelek, Gülkaya, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çerkezköy Belediyesi yetkilileri arasında protokol imzalandı.