info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hayrabolu Ayçiçeği Festivali Sanatçıları Belli Oldu

Tekirdağ ın Hayrabolu ilçesinde bu yıl 23 cüsü düzenlenecek Uluslararası Hayrabolu Ayçiçeği Festivali ve Sanayi Fuarı nda konser verecek sanatçıları belli oldu.

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde bu yıl 23'cüsü düzenlenecek Uluslararası Hayrabolu Ayçiçeği Festivali ve Sanayi Fuarı'nda konser verecek sanatçıları belli oldu.
 
Belediye Başkanı Hasan İrtem yaptığı açıklamada, 22-25 Ağustos tarihlerinde yapılacak festivalin toplumun geniş kesimine hitap edecek bir program hazırladıklarını belirterek;" Bu yıl vatandaşlarımıza çok güzel bir festival programı için çalışmalarımıza aralıksız sürdürüyoruz. Ayçiçeği Festivali ve Sanayi Fuarına katılacak ses sanatçılarımız belli oldu. Festivalimizin ilk günü 22 Ağustos Perşembe akşamı Mustafa Bakırhan, Habibe Gümüştepe, İsmail Matev ve Pınar Bellier'den oluşan Popstar yarışmacıları sahne alacaklar. 23 Ağustos Cuma akşamı ise müzik grubu Kolpa ve Burcu Güneş Hayraboluluları şarkılarıyla coşturacaklar. 24 Ağustos Cumartesi akşamı yapılacak gala konserinde de Emirkan, Belgin Gölcük ve Linet konser verecek. Konserlerimiz geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda ücretsiz olarak tüm vatandaşlarımıza açık olacak. Festival ile ilgili duyurularımızı bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz." Dedi.
 
Belediye Başkanı İrtem, festival afişi ve programla ilgili bilgilendirmelerin önümüzdeki günlerde yapılacağını kaydetti.