info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hayrabolu Belediyesi Judo Takımı, Hollanda ya Gidiyor

Hayrabolu Belediyesi Judo takımı sporcuları Belediye Başkanı Hasan İrtemi, Hollandanın Vilaardingen kentinde yapılacak turnuva öncesi ziyaret ederek, vedalaştı.

Belediye Başkanı Hasan İrtem yaptığı açıklamada, Belediye Judo takımının yurt dışında Türkiye yi başarıyla temsil ettiklerini, madalyalarla döndüklerini belirterek;" Judo takımımızın başarılı sporcuları Hollanda nın Vilaandirgen şehrinde bu yıl 30 uncusu 30-31 Ocak tarihlerinde yapılacak Uluslararası Dünya Minik Yıldızlar judo turnuvasına katılacak. Judocularımız yeni başarılar elde etmek için yurt dışındaki turnuvada başarıyla temsil edeceklerine inanıyorum. Turnuva öncesi kendilerine yeni eşofmanlarını da verdik. Judocularımız turnuvada başarılı maçlar çıkararak şampiyonluk kürsüsüne çıkacaklarına inandığım için madalya ile dönecekler. Biz belediye olarak judocularımızın her türlü masraflarını karşılıyor, her zamanda maddi-manevi destek olmaya devam edeceğiz. Burada tekrar hatırlatmak isterim judo sporu dışında da başarılı olunan her spor dalını desteklemeye hazırız." Dedi.

İrlanda nın başkenti Dublin de 7-8 Kasım 2009 tarihlerinde düzenlenen ve 20 ülkeden 500 ün üzerinde sporcunun katıldığı turnuvada 4 kişilik judo takımının sporcularının tamamı Uluslararası İrish Open 2009 şampiyonası judo turnuvasından 2 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya ile dönmüşlerdi.

Hollanda da düzenlenen uluslararası turnuvaya 28 kilogramda Şeyda Başonar, 34 kilogramda Muhammed Hamdi Yıldırım, Şerif Karataş, Emre Saldık, 40 kilogramda Öykü Tutku Keskin, 50 kilogramda Hüseyin Can Kabaoğlu, 66 kilogramda Alper Baysal antrenörleri Ercan Çakıroğlu ile birlikte katılacak.

Judocular Belediye Başkanı Hasan İrtem in elini öperek, madalya sözü verdiler.