info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hayrabolu Belediyesinde vatandaş memnuniyeti

Hayrabolu Belediyesinde çalışmalardan memnuniyetini dile getiren bir vatandaş Belediye Başkanı Hasan İrtem e teşekkür etti.

İstanbul da yaşayan ve Serbest Avukatlık yapan Nevcihan ERSEN yaptığı açıklamada, belediyelerle olan ilişkilerinde insanların sıkıntılarla sıkça karşılaştığını belirterek; "Vatandaş olarak belediyelerle sürekli olarak iletişim içerisindeyiz. Vergiler, ruhsatlar, şikâyetler, su ücretlerinin ödemeleri nedeniyle belediyeler ile ilişki içerisindeyiz. Bu işlemler sırasında insanlarımız personellerden kaynaklanan sıkıntılarla karşılaşabiliyor. Ben Hayrabolu Belediyesi Emlak servisiyle yaptığım bilgi amaçlı telefon görüşmelerimde her zaman güzel bir ses tonuyla cevap alıyorum. Hayrabolu ya geldiğimde de hangi serviste işim olursa olsun, yine aynı şekilde personeller tarafından güler yüzle karşılanıyor ve cevaplandırılıyorum. Bu beni vatandaş olarak çok memnun ediyor. Belediyenin iş takibini de takdir ediyorum. Posta çeki hesabına, emlak vergilerimin paralarının yatırıldığına dair makbuzlarım kısa sürede elime ulaştırıyor. Bu sistemli çalışma, başarılı uygulamayı takdirle karşılıyor ve bu durumu her yerde de anlatıyorum. Hayrabolu belediyesinin örnek gösterilecek bu uygulamasından dolayı müdürlerine, çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bu sebeple Belediye Başkanını ziyaret ederek memnuniyetimi dile getirdim." dedi.

Belediye Başkanı Hasan İrtem de, belediye çalışanlarının özellikle sürekli olarak vatandaşlarla diyalog halinde olan servislerin, verilen hizmetten dolayı takdir edilmesinin kendilerini mutlu ettiğini, vatandaşın takdirini kazanmış olmalarının kurumsallaşma yolunda ilerleyen belediye olarak önemli olduğunu kaydetti.