info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hayrabolu da Çiftçilere 6 milyon TL ödendi

Ziraat Bankası Hayrabolu Şube Müdürü Murat Kesin, yaptığı açıklamada, çiftçilere mazot, gübre, toprak analizi ve sertifikalı tohum desteklemeleri kapsamında destekleme bedellerinin dağıtıldığını belirtti.

Kesin, "Bankamıza gelen talimat doğrultusunda bankamız vezneleri ile ATM lerimizden 771 çiftçiye sertifikalı tohum desteklemesi, 5 bin 317 çitçiye mazot, gübre, toprak analizi desteklemesi olmak üzere 6 bin 88 çiftçiye toplam 6 milyon TL ödeme yaptık" dedi.

İlçemiz T.C.Ziraat Bankası Müdürü Murat Kerman, Hububat Desteklemeleri ödemeleri sırasında,üreticilerle yaptığı görüşmeler esnasında gazetemize açıklamalarda bulundu.

Ziraat Bankası Hayrabolu Şubesi Müdürü Murat Kerman,25 Şubat 2010 Perşembe günü akşamından itibaren başlayan ve 6088 üreticimize verilmeye başlanan mazot, gübre ve toprak tahlil desteklemesi olarak 6 milyon TL nin ödenmesine başlandığını ve bazı üreticilerin hesaplarında yaşanan aksilikleri gidermek üzere ve çiftçilerimize paralarını daha hızlı ödemek için Ziraat Bankası Müdürlüğünün tüm personeliyle özel mesai yaptığını belirtti.

T.C.Ziraat Bankası Müdürü Murat Kerman,vatandaşlarımızın ATM leri kullanırken çok dikkatli olmalarını ve ATM lerimize sahip çıkılması gerektiğinide belirtti.

Kerman,ATM lerimizi arıza yaparsa,bu ATM leri kullanan tüm müşterilerimize haksızlık olur, dedi.

Ödemeler sırasında,Ziraat Bankası Müdürü ve Personelini dikkatle izleyen Vatandaşlarda,personelin olağan üstü çalışmalarından dolayı hayran kaldıklarını belirttiler.

Vatandaşlar,banka personeli üreticilerimizin desteklemelerini almaları için var güçleriyle çalışıyorlar, kendilerine teşekkür ediyoruz, dediler.

Ödemeler banka içerisinden olduğu kadar ATM lerden de sürüyor.