info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hayri Tunalının Şiirleri Duvarlarda

Tekirdağlı Hayri Tunalı şiirlerini okuyucularıyla buluşturabilmek ilginç bir yöntemi tercih etti. Yazdığı şiirlerini insanlara ulaştırabilmek için şehrin çeşitli yerlerinde şiirleri ilan biçiminde duvarlara asıyor.

Kimi zaman özlü sözlerden de alıntı yaparak yazılar yazan Tekirdağ’ın Kazandere köyünden Hayri Tunalı şiir yazmayı çok sevdiğini, duygularını herkesle paylaşabilmek için bu yola başvurduğunu kaydetti. 150’ye yakın şiiri olduğunu anlatan Tunalı yıllarca esnaflık yaptığını, iş hayatı zamanında çok çeşitli insanlarla karşılaştığını bunun da kendisinde bir birikime sebep olduğunu ve bu zengin birikimini insanlara sunmak istediğini söyledi.
 
 
Ulusal ve yerel çok sayıda gazete de şiirlerinin yayınlandığını söyleyen Tunalı; amacım ilgi çekmek ama kendime değil! Şiirlerime, yaşanan o duygulara. İnsanlar her şeyi paylaşmalı. Şiir paylaşmanın en güzel yolu, duygularımı yaşadıklarımı da katarak anlatıyorum ki gençler bunlardan bir şeyler öğrensin.
 
Kimi zaman esnaflardan destek aldığını söyleyen Tunalı iş yerlerine yazdığım şiirleri alıp asıyorlar bu beni çok mutlu ediyor. Yazıları yapıştırırken görenler yanımda okuyarak ne güzel yazmışsın diyor, bu kelimeleri duymanın ne kadar güzel olduğunu size tarif edemem. Aynı dünyada aynı düşüncelere sahip insanları bulmak ve onlarla konuşmak paylaşmak kadar güzel bir şey yok. Tunalı; şiirlerini ve yazdığı sözlerini ömrü vefa ettiğince paylaşmaya ve insanlara aktarmaya devam edeceğini söyledi.