info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hayvanseverler İlk Adımı Attı

Çorlu da geçtiğimiz aylarda kurulan hayvanseverler platformu sabah kahvaltısında bir araya gelerek, kahvaltıda elde ettikleri gelir ile hayvanların kısırlaştırılmasına ve bakımına destek sağladılar.

Çorlu da geçtiğimiz aylarda kurulan ve çeşitli etkinlikler düzenleyen hayvan severler platformu üyeleri sabah kahvaltısında buluştular. Kahvaltıda bir araya gelen üyeler elde ettikleri geliri sokak hayvanlarının kısırlaştırması için harcayacaklar.

Emlak Konutları Mevlana pastanesinde buluşan hayvanseverler, Havva Yılmaz öncülüğünde kurulan platformda hangi çalışmaları yapabilecekleri konusunda bilgi alışverişinde bulundular.

Deniz Şahin başkanlığında oluşturulan platformun kurucu üyeleri arasında Dilek Ersin, Şule Çalışkan, Ruhşen Akbaş, Dilek Demir, Çisem Okan ve Tarkan Demir bulunuyor.

Çorlu daki sokak hayvanlarına ne gibi katkıları olabileceğini konuştuklarını belirten Deniz Şahin; "Çorlu daki hayvan sever arkadaşlarımızın bir araya geldiği bu platform önemli çalışmalara imza atacak. Ne gibi faaliyetler yapabileceğimizi konuştuk. Kahvaltıdan elde ettiğimiz gelirin tümünü hayvan barınağına bağışlayacağız. Hayvanların yaşam hakkını savunuyoruz, insanların nasıl yaşam hakkı varsa hayvanlarında yaşam hakkı vardır. Topladığımız yardımlarda hayvanların aşılanmalarına, barınmasına, beslenmesine ve kısırlaştırılmasına destek vereceğiz. Çorlu daki hayvanseverler olarak hayvanların yaşam kalitesini arttırmak istiyoruz" dedi.

Ayrıca Şahin, Çorlu daki diğer hayvanseverlerin kendilerine destek vermesi çağırısında bulunarak, katkı vermek isteyenlerin 0 ? 282- 652 78 28 nolu telefondan ulaşabileceklerini ve bilgi alabileceklerini belirtti.