info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hem Biriktiriyoruz Hem Okuyoruz Kampanyası Büyük İlgi Gördü

Malkara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kaynak Kültür yayın grubunun organizasyonuyla hem biriktiriyoruz hem okuyoruz kampanyası kapsamında kitap şenliği sergisi açıldı.

 

Malkara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kaynak Kültür yayın grubunun organizasyonuyla Eğitime destek vermek kitap okumayı sevdirmek,ve3 yaygınlaştırmak amacıyla Hem biriktiriyoruz hem okuyoruz kampanyası kapsamında Kitap şenliği sergisi açıldı.
 
22 Mayıs 2013 Çarşamba günü Kültür Sarayında açılışını Belediye Başkanı Hasan Eğilmez ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahir Ünlü'nün açılışını yaptığı şenliğe, İlçe Emniyet Müdürü Behçet Alkan Gençlik ve Spor Müdürü Remzi Barış İlçe Yazı İşleri Müdürü Gülten İlgün, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Selda Köroğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Peköz ve Hüseyin Aktaş, Mal Müdürü Ülgen Sadi, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
 
Yaklaşık olarak 4 bini aşkın kitabın bulunduğu sergide İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencilere bir hafta önceden dağıtılan kumbaralara para biriktiren öğrencilerin sergi girişinde bulunan görevlilere kumbaraları getirerek paraları karşılığında bilet aldılar. Yetkililerin verdikleri bu biletlerle ise kendi kitap şenliğinden kitap aldılar. Yapılan kitap şenliğinde konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Eğilmez, kitap şenliğinin herkese hayırlı ve uğurlu olması dileklerinde bulundu. Her yaş grubunu okuyacağı gibi kitapların bulunduğu şenlik 3 gün devam edecek.