info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Herşey Daha Bitmedi

Tekirdağ Süper Amatör kümede şampiyonluk hesapları yapan iki takım Tekirdağ Namıkkemal stadında 5000 seyircinin havanın güzelliğinden istifade ederek stadı doldurdular.

 

Tekirdağ Süper Amatör kümede şampiyonluk hesapları yapan iki takım Tekirdağ Namıkkemal stadında 5000 seyircinin havanın güzelliğinden istifade ederek stadı doldurdular. Tekirdağspor taraftarları maçın başından itibaren takımlarını destekleyerek özlem içinde olan şampiyonluk heyecanını tezahuratları iledestek sağladılar. Bir haftadır yağan yağmurunda etkisiyle ağarlaşan sahada oynan maç çekişmeli başladı ilk dakikalarda gol kaçıran taraf Tekirdağspor oldu.
Soldan gelişen bir atakta kale önünde karambolda velimeşe sporlu Ahmet 17. dak. takımı adına golu buldu. bu dakikadan sonra karşılıklı ataklar netice vermedi net pozisyonları kaçıran Tekirdağspor oldu.
İkinci devreye değişiklikle başlayan velimeşe kalesinde baskı kuran Tekirdağspor üç net pozisyondan golü bulamadı. Maçın uzatma dakikalarında velimeşeli birol Öztürk’ün yakaladığı kontra atakta kaleci furkanla karşı karşıya kalarak ikinci golü attı. Bu golden sonra şeref türübününde boynunda velimeşe spor atkısı ile maçın başından beri seyircileri tahrik eden belediye başkanı Rasim Yüksel eski bir sporcu olmasına rağmen seyirciyi tahrik etmesi ile maç sonu istenmeyen durumlar olabilirdi. Bir hafta önce Çorlu sanayi spor Tekirdağspor maçında da Çorlu stadında aynı hareketleri yaparak seyircileri tahrik ettiğini gördük, sporun centilmenlik olduğunu acaba bir belediye başkanı bilmesi gerekmez mi? Birde çorlu gazetelerine vermiş olduğu beyanatında belde belediye başkanının bir maç için kişi başı 1000 TL maç primi verdiğini öğrendik acaba bu belediyenin gelirleri bu kadar çok mu ki ? bir maç için bu kadar büyük paralar veriliyor. Şimdi örnekleri ortada olan spor içerisindeki olanları görmekte ve takip etmekteyiz! Tekirdağsporun velimeşe mağlubetiyetiyle herşeyin bitmediğini 2 ocaktan itibaren yapılacak olan transferlerle Tekirdağsporun bu sene Bal ligine edeceğine tüm Tekirdağlılar gibi bizde inanıyoruz. Sporcuı kardeşlerimize ve taraftarımıza güveniyoruz, yönetim kurulu moralini bozmadan bu mücadelenin son maça kadar devam edeceğini kabul etmelerini tavsiye ediyoruz.
Tekirdağspor; Furkan,Şener,Barış,Başar,Burak Yüksel,Burak Boz,Taygun,Cem,Mehmet Can,Seçkin,Burçak,Berkant(40dk.),Barış(65dk.)
Velimeşespor; Yalçın, Eser, Ulaş Şahin,Olcay Erhan,Ahmet,Engin,Birol,Ahmet,Tugay,Hakan(71dk.),Candaş(65 dk.),Hakan(87dk.) (?)
Sarı kartlar;
Tekirdağspor; Cem,Berkant,Başar,Taygun,Burak Boz
Velimeşespor; Ahmet A. ,Eser,
Goller Dk.17 Ahmet (Velimeşe) dk.90+2 Birol (Velimeşe)
Hakemler:
Osman Kaya, Murat Yüebaşoğlu, Okan Dereli