info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hırsızın Üzerinden Çıkanlar Şoke Etti

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde kuyumcu dükkanından yüzük çalan hırsızın üzerinden çıkanlar görenleri şok etti. Çalışanların fark etmesi üzerine yakalanan hırsızın yüzükleri çaldığı an ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kuyumcu dükkanından yüzük çalan hırsızın üzerinden çıkanlar görenleri şok etti. Çalışanların fark etmesi üzerine yakalanan hırsızın yüzükleri çaldığı an ise güvenlik kameralarına yansıdı. 
Olay, Çorlu’da Saray Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcu dükkanında yaşandı. İddiaya göre, İsmi Ayşe K. olan bir kişi kuyumcuya yüzük almaya geldi. Kuyumcuda bir süre tezgaha çıkarılan yüzükleri inceleyen kadın, çalışanların dalgınlığından faydalanarak iki adet yüzüğü çaldı. Ayşe K. ardından yüzükleri beğenmediğini ifade ederek dükkandan çıkmak istedi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, yüzüklerin yerinde olmadığını fark eden çalışanlar ise, kapıdan çıkmakta olan kadını yakaladı.
 
ÜZERİNDEN ÇIKANLAR ŞOK ETTİ
Çalışanların polise haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler, iş yeri kameralarını izleyerek hırsızlık olayının yaşandığını tespit etti. Polisler, çalışanların yakalayıp dükkanda beklettiği Ayşe K.'yi emniyete götürürken, kadının üzerinde yapılan aramada ise, çeşitli yerlerden hırsızlık yaparak elde ettiği düşünülen 21 adet kolye, 3 adet bilezik, 10 çift küpe, 5 adet yüzük ile 6 bin 500 lira para çıktı. 
Ayşe K.'nin hırsızlık suçundan çok sayıda sabıkasının bulunduğu iddia edilirken, İstanbul'dan da arandığı kaydedildi. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen kadın, tutuklanarak cezaevine gönderildi.