info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hırsızlar Girdikleri Evdeki Kadını Yaraladı

Tekirdağ ın Malkara ilçesinde hırsızlar, girdikleri evdeki yaşlı kadını kafasına sert bir cisimle vurarak ağır yaraladı.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde hırsızlar, girdikleri evdeki yaşlı kadını kafasına sert bir cisimle vurarak ağır yaraladı.
 
Edinilen bilgiye göre, Camiatik Mahallesi Hisar Sokak'taki evinde kızı Nagihan Koşal (22) ile birlikte yaşayan 68 yaşındaki Katibe Koşal, kızını markete gönderdi. Bu sırada eve hırsızlar girdi. Odadan ses geldiğini duyan yaşlı kadın, bakmak için çıktığında başına sert bir cisimle vurulması sonucu yaralandı. Kızı eve geldiğinde evin salonunda yatan annesini görünce hemen 112 sağlık ekiplerine ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş çaplı arama çalışmaları yaparken, sağlık ekipleri yaralı kadını Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Durumu ağır olduğu belirtilen Koşal, buradan Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından evde yapılan incelemelerde yaklaşık 800 lira para ve 1 adet cep telefonunun çalındığı belirlendi.