info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hırsızlık İçin Girdiği Evdeki Yaşlı Kadını Öldürdü

Tekirdağ ın Malkara ilçesinde bir kişi, hırsızlık için girdiği evde 68 yaşındaki kadını dövdükten sonra, evdeki 800 lira para ile kadının cep telefonunu çaldı.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde bir kişi, hırsızlık için girdiği evde 68 yaşındaki kadını dövdükten sonra, evdeki 800 lira para ile kadının cep telefonunu çaldı. Hastaneye kaldırılan yaşlı kadın ölürken, katil zanlısı ise yakalandı.
 
Edinilen bilgiye göre, günlük bulduğu işlerde yük taşımacılığı yapan Hakan O. (33), 27 Mayıs 2013 tarihinde Camiatik Mahallesi Hisar Sokak üzerindeki tek katlı bir eve arka pencereden girdi. Hakan O., evde olay anında yalnız olan Katibe K.'yi dövdükten sonra, emekli maaşı olan 800 lira para ile kadının cep telefonunu alıp kaçtı. Aldığı darbeler nedeniyle ağır yaralanan yaşlı kadın, kaldırıldığı Tekirdağ Özel Yaşam Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti.
 
CEP TELEFONUNU SATTIKTAN SONRA YAKALANDI
Katil zanlısını yakalamak için çalışma başlatan Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kadının çalınan cep telefonunun modelini belirleyerek, ilçedeki cep telefonu satış bayilerinde inceleme yaptı. Yapılan incelemelerin ardından çalınan telefonu, kimlik fotokopisini vererek Hakan O.'nun 80 lira karşılığında sattığı belirlendi. Kimlik bilgilerinden yola çıkan ekipler, zanlıyı Gazi Bey Mahallesi Orta Sokak üzerindeki evinde gözaltına aldı.
 
İfadesinde pişman olduğunu söyleyen Hakan O., "İlk defa hırsızlık yaptım. Paraya ihtiyacım vardı. Piyasaya bin 200 lira borcum vardı. Alacaklılar sürekli beni arıyordu. Ben de hırsızlık yapmaya karar verdim ve bir eve girdim. Benim tek amacım hırsızlıktı. Kadın bu şekilde bana karşı koymasaydı olaylar hiç bu noktaya gelmezdi. Ben bu olayda hatalıyım. İnşallah ablaya bir şey olmaz. Sağlığına kavuşur" dedi.
 
Polisteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Hakan O., tutuklanarak Tekirdağ T Tipi Cezaevi'ne konuldu.