info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hız Göstergesi 191 de Takılı Kaldı

3 aracın çarpıştığı zincirleme kazada Serdar Bucuga ile 36 yaşındaki Hakan Sormageç öldü, 6 kişi de yaralandı.

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi İlçesi'nde meydana gelen 3 aracın çarpıştığı zincirleme trafik kazasında 26 yaşındaki Serdar Bucuga ile 36 yaşındaki Hakan Sormageç öldü, 6 kişi de yaralandı. Kaza yapan otomobillerden birinin hız göstergesi 191 kilometrede takılı kaldı.

Marmara Ereğlisi Bağlar Mevkii'ndeki kaza bu sabah saat 06. 00 sıralarında meydana geldi. Tekirdağ'dan İstanbul'a yönüne giden sürücü kursu sahibi Hıfsı Yumuşak yönetimindeki 77 AK 995 plakalı hafif ticari araca, hemen arkasından hızla gelen İbrahim Alan, Hakan Atasoy, Gürol Sönmez ve Murat Şahmaz içinde olduğu ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen 59 FC 875 plakalı otomobil çarptı. Aynı yönde giden Hakan Sormageç yönetimindeki 59 FC 785 plakalı otomobil ise önce yol ortasında duran Hıfsı Yumuşak'ın aracına daha sonra bariyerlere çarparak takla attı.

Hakan Sormageç yönetimindeki otomobilde bulunan 26 yaşındaki Serdar Bucuga olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücüsü belirlenemeyen 59 FC 875 plakalı otomobildeki İbrahim Alan, Hakan Atasoy, Gürol Sönmez, Murat Şahmaz, 59 FC 785 plakalı otomobilde bulunan sürücü Hakan Sormageç ve Hakan Öztürk ile hafif ticari aracın sürücüsü Hıfsı Yumuşak ağır yaralı olarak ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi ile Silivri Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Silivri Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan sürücülerden ağır yaralı olan 36 yaşındaki sürücü kursu sahibi Hakan Sormageç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi.

HIZ GÖSTERGESİ 191'DE TAKILI KALDI

Kaza sonrasında hurdaya dönen araçlardan İbrahim Alan, Hakan Atasoy, Gürol Sönmez ve Murat Şahmaz içinde olduğu ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen 59 FC 875 plakalı otomobilin hız göstergesinin 191 kilometrede takılı kaldığı belirlendi. Araçlar çekici ile yoldan kaldırılırken, polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.