info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hürriyet Mahallesi doğalgaza kavuştu

GAZDAŞ Trakya Bölgesi Doğal Gaz Dağıtım A.Ş, Hürriyet Mahallesi ne de doğal gaz vermeye başladı.

GAZDAŞ Trakya Bölgesi Tekirdağ İşletme Müdürü Olcay Gökkurt, Tekirdağ merkezindeki 100 ncü yıl mahallesinin ardından Hürriyet mahallesinin de doğalgaza kavuştuğunu söyledi. Gökkurt, "GAZDAŞ olarak altyapı çalışmalarını hızla yaygınlaştırıyor ve abonelerimize doğal gaz satışını, hizmet bedeli beklemeden sıfır karla gerçekleştiriyoruz" dedi.

GAZDAŞ Trakya Bölgesi Doğal Gaz Dağıtım A.Ş, Hürriyet Mahallesi ne de doğal gaz vermeye başladı. Böylelikle GAZDAŞ, doğal gaz altyapısını hızla yaygınlaştırarak 2006 yılından bu yana 18 bin hanenin doğal gaz alabileceği şebekeyi tamamlamış oldu. GAZDAŞ Trakya Bölgesi Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. Tekirdağ İşletme Müdürü Olcay Gökkurt, alt yapı çalışmalarına hızla ettiğini ifade ederek 2011 yılına kadar Tekirdağ da imar alanı içindeki doğal gaz kullanmak isteyen herkesi, tesis edilmekte olan dağıtım şebekesine bağlayacaklarını söyledi. Gökkurt, "Abonelere doğal gaz satışını, lisans tarihinden itibaren sekiz yıllık süre içinde herhangi bir hizmet bedeli eklemeden sıfır karla gerçekleştireceğiz. Böylece Tekirdağ halkı doğal gazı en ucuz fiyatla kullanacak. Tekirdağlıların gaz kullanırken mağdur olmamaları ve iç tesisat yapımı ile dönüşümlerin uygun standartlarda gerçekleştirilebilmesi için GAZDAŞ tarafından yetkilendirilmiş sertifikalı firmalara başvurmaları gerekiyor" dedi.

Olcay Gökkurt, doğal gaz kullanıcılarını, güvenlik nedeni ile, doğal gaz tesisatlarında dağıtım şirketinden habersiz tadilat yapılmaması ve havalandırma menfezlerinin kesinlikle kapatılmaması konusunda uyardı. Gökkurt, bir sorunla karşılaşıldığında hemen Doğal Gaz Acil 187 aranarak gaz dağıtım şirketine bilgi verilmesinin önemini hatırlattı. Olcay Gökkurt, Tekirdağ da yapılacak tüm kazı çalışmalarında, belediyeden kazı ruhsatı alınması gerektiğini söyledi ve gaz dağıtım şirketinin de uygun bulması halinde kazı izninin verilebileceğini, kazıların GAZDAŞ gözetiminde gerçekleştirileceğini ifade etti.