info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hüseyin Pehlivan İlköğretim Okulu İzcileri Belediyeyi Ziyaret Etti

Tekirdağ Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç la görüşen Hüseyin Pehlivan İlköğretim Okulu İzcileri hazırladıkları Atık Yağları Toplama Projesi ile ilgili Belediye ile ortak çalışmak istediklerini dile getirdiler.

 
Tekirdağ Hüseyin Pehlivan İlköğretim Okulu İzci grubu okul Müdürü Bülent Güler ile bir grup öğretmen ve veliyle Tekirdağ Belediyesini ziyaret etiler. İzcilerin yaptığı projelerle ilgili bilgiler veren izci sözcüleri hazırladıkları ‘Atık Yağları Toplama’ projesi ile ilgili broşür  ve diğer konularda destek istediler.
 
 
 Daha önce Mavi kapak toplama projesiyle halka duyarlılık kazandırdıklarını bu projeyle de aynı duyarlılığı oluşturmak istediklerini belirten okul müdürü Bülent Güler Atık Yağları toplama projesinde  Belediye ile protokol imzalayarak beraber çalışmak istediklerini söyledi. 
 
 
İzcilerin ziyaretinden dolayı mutluluk duyduğunu ve çevreye verdiği önemden dolayı kendilerine teşekkür eden Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç  ‘Güzel bir çevre projesi hazırlamışsınız. Biz de atık yağları yerinden topluyoruz. Çevreyi hep beraber temiz tutmamız lazım. Dünyadaki çevresel uygulamaların aynısı  bizde de var, ancak en büyük iş halkımıza düşüyor. Çocuklarımızın da küçük yaşlarda çevre konusunda eğitilmesi gerekiyor.’ dedi.
 
 
 Çevre konusunda da çok çalıştıklarını ifade eden Başkan Dalgıç ‘ Çevre Müdürlüğümüzü kurduk. Arıtma tesisi ile ilgili çalışmalarımızda da büyük yol aldık. Arıtma tesisini de çok kısa zamanda kazandırarak halkımızı büyük bir sıkıntıdan kurtaracağız ‘ diye konuştu. Küçük İzciler Başkan Dalgıç’a Atatürk fotoğrafının bulunduğu bir tablo hediye ettiler.