info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İçişleri Bakanlığı Personeli Dayanışma Yemeğinde

İlimizde görev yapan İçişleri Bakanlığı personeli arasında dayanışmayı pekiştirmek üzere Valiliğimiz organizasyonunda “Personel Moral Yemeği” düzenlendi.

Yemeğe Valimiz Sayın Zübeyir KEMELEK  ve eşi Hanımefendi Zehra KEMELEK, Vali Yardımcıları, İl Genel Sekreteri, İlçe Kaymakamları, Valilik Personeli, Kaymakamlıklarda görev yapan İçişleri Bakanlığı personeli katıldı.

Gecenin açılış konuşması Vali Yardımcısı  Mustafa MASATLI tarafından yapıldı; Masatlı konuşmasında, böyle bir organizasyonun yapılmasından ve katkılarından dolayı Valimiz Sayın Zübeyir KEMELEK’ e teşekkür ederek,bu yemekte amaçlananın birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını pekiştirmekle birlikte bir yılın yorgunluğunu bu vesileyle atmak olduğunu ifade etti. Buna ilaveten 15 Ocak 2011 tarihinde emekli olacak olan Vali Yardımcımız Mehmet Ali Çeviker’ e 47 yıllık meslek hayatı boyunca yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Gece Vali Yardımcımız Mehmet Ali ÇEVİKER’ in öz geçmişinin tanıtıldığı sunum ile devam etti. Sunumdan sonra Vali Yardımcımız Mehmet Ali Çeviker duygularını aktaran bir konuşma yaptı. Konuşmasında; Bana soruyorlar nerelisiniz diye, ben de Türkiye’ liyim diyorum. 47 yıllık meslek hayatım boyunca ülkemizin çeşitli bölgelerinde görevde bulundum. Meslek hayatımı böyle nezih bir topluluğun katıldığı organizasyon ile sona erdirmek benim için büyük bir onurdur, bugüne kadar beraber çalıştığım tüm mesai arkadaşlarıma çalışmalarından ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Valimiz Sayın Zübeyir KEMELEK ve eşi Hanımefendi Zehra KEMELEK tarafından Vali Yardımcımız Mehmet Ali Çeviker ve eşi Aysel Çeviker’e plaket, vazo ve çiçek takdim edildi.

Valimiz Sayın Zübeyir KEMELEK konuşmasında; bu yemeğin bir veda yemeği olmadığını, dayanışma yemeği olduğunu belirterek “Fakat  herkesin bir arada olduğu bir ortamda Vali Yardımcımız Mehmet Ali Çeviker’e veda etmeyi arzu ettik, 47 yıl kamu hizmeti yapmak herkese nasip olmuyor, ailesi ile birlikte bundan sonraki yaşamında sağlık ve mutluluklar diliyorum. İçişleri Bakanlığı personelinin çalışma ortamı farklıdır, mesai mefhumu yoktur, fedakarca çalışır.” dedi. ve çalışmalarından dolayı tüm personele teşekkür etti.

Gece Kadriye Nazif Gölge Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından oluşturulan Müzik Topluluğunun verdiği konser ile sona erdi.

Kaynak :  Tekirdağ Yeni Haber Gazetesi