info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İhtisas Gazetecilerinden Ptt Genel Müdürlüğü’ne Ziyaret

Medya İhtisas Gazetecileri Federasyonu Yönetim Kurulu PTT Genel Müdürü Osman Tural’ı makamında ziyaret etti.

Türkiye’deki basınının sivil toplum örgütlerini tek bir çatı altında toplamayı hedefleyen ve Türkiye’nin en büyük basın meslek kuruluşu olarak kabul edilen Gazeteciler Konfederasyonu oluşumunda yer alan Medya İhtisas Gazetecileri Federasyonu Yönetim Kurulu, Genel Başkan Kenan Macit, Genel Başkan Yardımcıları İbrahim Gürkan Sarı, Yusuf Erbaş, Mehmet Özülker, Genel Sekreter Osman Akkuş, Genel Sekreter Yardımcısı Erdoğan Güngördü, Yön.Kur. Üyesi Mustafa Cingöz, Federasyon Denetim Kurulu üyeleri Nuray Öcalan, Veciye Mutlu ve, İstişare Kurulu Başkanı Bedri Akkerman PTT Genel Müdürü Osman Tural'ı makamında ziyaret etti.
 
Medya İhtisas Gazetecileri Federasyonu Genel Başkanı Kenan Macit, 2013 yılında kurulan federasyonun faaliyetleri hakkında PTT Genel Müdürü Tural'a bilgi verdi. Ziyarette  son dönemlerde basının içinde bulunduğu sorunlarda gündeme taşındı.
 
Görüşmede federasyon yönetiminin, PTTCELL'in basın mensuplarına yönelik indirimli satılmasına yönelik tekliflerine değinen PTT Genel Müdürü Tural, önümüzdeki günlerde Federasyon ile PTT arasında yapılacak bir mutabakatla PTTCELL'in gazetecilere ve ailelerine kullanımda tenzilat yapılacağını söyledi.
 
“PTT GİŞELERİNDE DOĞALGAZDA  ALINAN İŞLEM ÜCRETİNDE İNDİRİM  İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLANDI”
 
Medya İhtisas Gazetecileri Federasyonu,  doğalgaz satışlarında PTT şubelerinin vatandaşlardan her işlemde 1 TL'lik ücret alınmasında, toplumun tepkisine neden olduğu konusunun hatırlatılmasına, Genel Müdür Osman Tural, "Konuyu incelettiriyorum. Eğer bir haksızlık varsa gideririz. Ancak, burası aynı zamanda bir ticari işletme. Bu rakamın tamamen kaldırılması söz konusu değil. Doğalgaz satımındaki 20 TL’lik gaz alan ile 500 liralık   gaz alandan  miktara göre bir değerlendirmeyi gündeme getiririz" diye konuştu.
 
PTT Genel Müdürü Osman Tural,  gerçekleşen ziyaretten fevkalade mutluluk duyduğunu belirterek, federasyonun medya dünyasına hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.