info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İki gün rehin tutuldu, gaspçıları tuzağa düşürdü

Çerkezköy ün tanınmış emlakçılarından birisi olan T.İ., önce gaspçıların tuzağına düştü, ardından da gaspçıları tuzağa düşürerek, güvenlik güçlerine teslim etti.

Çerkezköy ün tanınmış emlakçılarından T.İ. yi satılık evimiz var diyerek, Tepe Emlak Konutları na götüren 3 gaspçı, emlakçının içeri girmesiyle birlikte kapıyı kilitledi. T.İ. nin boğazına bıçak dayayan gaspçılar, Bize 5 bin TL vereceksin yoksa seni öldürürüz şeklinde tehdit etti. İki gün boyunca rehin tutulan T.İ., kendisini gaspedenleri, kurduğu senaryo ile tuzağa düşürmeyi başarırken, uyurken fotoğrafladığı gaspçının fotoğrafını da jandarmaya teslim etti.

Çerkezköy ün tanınmış emlakçılarından birisi olan T.İ., önce gaspçıların tuzağına düştü, ardından da gaspçıları tuzağa düşürerek, güvenlik güçlerine teslim etti.

EVE KİLİTLEYİP İKİ GÜN REHİN TUTTULAR

İddiaya göre; Söz konusu emlak bürosuna gelen 3 kişi, Tepe Emlak Konutları mevkiinde satılık evleri bulunduğunu söyledi. T.İ. ile birlikte Emlak Konutları ndaki boş daireye giden zanlılar, içeri girer girmez kapıları kilitleyip T.İ. nin boğazına bıçağı dayadılar. Zanlılardan Şahin A., "Bize acilen 5 bin TL bulacaksın, yoksa seni öldürürüz." diyerek, elini kolunu bağladıkları T.İ. yi tehdit etti. T.İ. yi evde rehin tutan zanlılar, şüphelenip şikayetçi olmamaları için, emlakçıya ailesini aratıp, "İstanbul a gidiyorum, beni merak etmeyin." dedirttiler.

YAKININI ARATIP 5 BİN TL ALDILAR

Emlakçı T.İ. ye, bıçak ve tabanca zoruyla bir yakınını da arattıran zanlılar, "Sana bir arkadaşımı gönderiyorum, 5 bin TL ver." dedirttikten sonra, adresini aldıkları işadamının yanına gittiler. Bu kişiden 5 bin TL alan gaspçılar, bu kez ağız değiştirerek 20 bin TL daha istediler. Şahıslardan para ödeyerek kurtulamayacağını anlayan T.İ., bu kez bir senaryo kurgulayarak, sahneye koydu.

GASPÇILAR TUZAĞA DÜŞTÜ

Zanlıların istediği 20 bin TL yi vereceğini, ancak hesap defterini almak için büroya gitmesi gerektiğini söyleyen T.İ. zanlılardan Şahin A. ile birlikte kendisine ait işyerine gitti. İşyerinde bir süre oyalanan T.İ., dışarıda bekleyen Şahin A. yı da içeri çağırdı. Şahin A. nın iç kısımlardaki koltuğa oturması üzerine, planın ikinci aşamasına geçen T.İ., balıklara yem ver dediği sekreterini de kapının hemen yanındaki akvaryuma yönlendirdi. Sekreterin akvaryuma yaklaşmasıyla hamle yapan T.İ., önce sekreterini dışarı itip, ardından kendini kapının dışına attı. Son bir hamle ile çelik kapıyı, gaspçının üzerine kilitleyen T.İ., ardından güvenlik güçlerini arayarak, olayı ihbar etti.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Kısa sürede olay yerine güvenlik güçleri, içerde mahsur kalan zanlılardan Şahin A. yı gözaltına alırken, uzak mesafeden gözcülük yapan diğer iki şahıs ise panikleyerek kaçtı. Jandarma tarafından önceki gün Çerkezköy Adliyesi ne çıkarılan Şahin A., Zorla alıkoyma ve hürriyeti tehdit suçlamasıyla tutuklanarak, Pınarhisar Cezaevi ne gönderildi.

ÇARŞAF ALTINDAN FOTOĞRAF ÇEKTİ

Bu arada zanlılardan şikayetçi olan T.İ., kendisini rehin tutan zanlılardan birini fotoğraflamayı da başardı. Uyku numarası yapıp, kendisini bekleyen şahsın da uyumasını bekleyen T.İ., şahsın uyuması üzerine, çarşaf altından şahsı fotoğrafladı. T.İ., çektiği fotoğrafı da Savcılığa teslim ederken, olaya karışan diğer iki şahsın yakalanması için çalışmalar sürüyor.