info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
40.6573
Dolar Satış
:
40.7306
Euro Alış
:
47.6222
Euro Satış
:
47.7080
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İki Kardeşler Kasap Mangalda Et Açıldı

Yavuz Mahallesi esnaflarından olan iki kardeşler kasabının sahipleri Hikmet ve Kadir Mutlu kardeşler ikinci şubesini Hürriyet Mahallesinde hizmete açtı.

İki Kardeşler Kasap Mangalda Et Hürriyet Mahallesinde

Yavuz Mahallesi esnaflarından olan iki kardeşler kasabının sahipleri  Hikmet ve Kadir   Mutlu kardeşler ikinci şubesini Hürriyet Mahallesinde hizmete açtı.

Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, Tekirdağ Milletvekili Ziyeaddin Akbulut, Tekirdağ Belediye Başkanvekili Ali Kılıç, Jandarma Alay Komutanı Albay  Kazım Rıfkı Ayaz , Bazı Oda Başkanları,  Belediye Başkan Yardımcıları  Eyüp Yiğiter, Mehmet Özen ile çok sayıda işadamı ve vatandaşların katıldığı açılış töreninde  konuşan Vali Zübeyir Kemelek yeni işyerinin hayırlı olmasını ve bol kazançlar getirmesini diledi. 

Kurban ve dualarla yapılan açılışta katılanlara etli pilav ikram edilirken   2. Şubenin hem kasap hemde restaurant olarak hizmet vereceği belirtildi.