info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İki Kişi Çaldı Biri de Parmak İzlerini Temizledi

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde kar maskeli 3 kişi, çalışanların uyuduğu sırada girdiği akaryakıt istasyonunun marketini soydu.

Hırsızlardan 2’si kasayı ve sigara raflarını boşaltırken, diğeri ise parmak izi çıkmasın diye elindeki bez ile arkadaşlarının dokunduğu yerleri sildi. Soygun anı marketin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay, dün sabaha karşı Çerkezköy yolu üzerinde bulunan bir benzin istasyonunda meydana geldi. Son model bir otomobil ile akaryakıt istasyonuna gelen kar maskeli 3 kişi, otomobilden iner inmez levye ile marketin kapısını açarak içeriye girdi. Market ve benzin istasyonu çalışanları yan taraftaki odada uyurken, rahat tavırları ile dikkat çeken hırsızlardan 2’si kasadaki paralar ile raflardaki sigarayı boşalttı. Diğer hırsız ise, parmak izi bırakmamak için elindeki bez ile arkadaşının dokunduğu yerleri sildi. 15 dakika boyunca içeride kalan hırsızlar daha sonra geldikleri otomobil ile akaryakıt istasyonundan ayrıldı. Bu yaşananlar istasyonun güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Sabah, uyandıklarında marketin soyulduğunu gören çalışanlar jandarmaya haber verdi. Ekipler, güvenlik kamerası kayıtlarından hırsızları bulmak için çalışmalara başladı. Aynı kişilerin hafta içinde Silivri, Kırklareli’nde de hırsızlık yaptıkları belirlendi.