info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İl Başkanı protestoyu desteklemedi

Tekirdağ ın Kurtuluş günü resepsiyonunda Ak Partili Belediye Meclis Üyesi Bayram Başelma nın alkol servis ediliyor diyerek salonu tert etmesi il başkanını kızdırdı.

Başkanı Çizen, "Toplu olarak salonu terk etmemiz ve alkole karşı olmamız söz konusu değil" dedi. İl Başkanı Başelma ya sahip çıkmadı.

Tekirdağ ın Kurtuluş günü resepsiyonunda Ak Partili Belediye Meclis Üyesi Bayram Başelma nın alkol servis ediliyor diyerek salonu tert etmesi il başkanını kızdırdı. İl Başkanı Çizen, "Toplu olarak salonu terk etmemiz ve alkole karşı olmamız söz konusu değil" dedi.

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı: Alkolü protesto etmedik, etmeyiz. Tekirdağ ın Kurtuluş günü resepsiyonunda Ak Partili Belediye Meclis Üyesi Bayram Başelma nın alkol servis edimiyor diyerek salonu tert etmesi il başkanını kızdırdı. İl Başkanı Çizen, "Toplu olarak salonu terk etmemiz ve alkole karşı olmamız söz konusu değil" dedi.

Ak Partili Tekirdağ Belediye Meclis üyesi Bayram Başelma, Kurtuluş günü resepsiyonunda, "Manevi değerlerimiz gereği böyle bir günde alkollü içki servis edilmesini kabul etmiyor ve protesto ediyorum" diyerek salonu tek etmişti.

Olayın "Ak Partili davetliler kurtuluş resepsiyonunu alkollü içecek servis ediliyor diye salonu terk ettiler" olarak duyurulması İl Başkanını rahatsız etti. AK Parti İl Başkanı Soner Çizen, "Böyle bir tavır içinde bulunmamız söz konusu değil. Anlayışımız bu değildir. Meclis üyesi arkadaşımız sadece Belediye başkanı ile bilgi paylaşmıştır" dedi.

RESEPSİYONU TERK ETMEDİK

İl Başkanı Soner Çizen açıklamasında, "Olaya konu olan Bayram Başelma, halen ak Parti Belediye Meclis üyesidir. Kurtuluş Bayramı münasebeti ile verilen resepsiyonda, böyle bir günde, şehitlerin anılması gerekirken, alkollü içki verilmesini kendi anlayışına göre doğru bulmadığını, Belediye Başkanı Adem Dalgıç a özel olarak ifade etmiştir" diye konuştu.

İl Başkanı Çizen, "Aynı resepsiyonda adı geçen kişiden başka Ak Parti il başkanı, il başkan yardımcısı, il genel ve belediye meclis üyeleri bulunmakta olup, hiç biri resepsiyonu terk etmeyerek konuna kadar kalmışlardır. Alkollü içecekten dolayı terk etme söz konusu değildir. Anılan olay kişisel bir bilgi alışverişinden ibaret olup partimize mal edilmesini doğru bulmamaktayım" dedi.