info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İl Sağlık Müdürlüğü Doktora Saldırıyı Kınadı

Tekirdağ İl Sağlık müdürlüğü ve Halk sağlığı Müdürlüğü ,Tekirdağ Valilik toplantı salonunda bir araya gelerek Gaziantep de önceki gün bir hasta yakını tarafından saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden ,Dr. Ersin Arslan ı öldürülmesi olayını kınadı.

 

Tekirdağ İl Sağlık müdürlüğü ve Halk sağlığı Müdürlüğü ,Tekirdağ Valilik toplantı salonunda bir araya gelerek Gaziantep’de önceki gün bir hasta yakını tarafından saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden ,Dr. Ersin Arslan’ı öldürülmesi olayını kınadı.
Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Dr.  Mehtap Şen ve İl Halk sağlığı müdürü Dr. Mahmut  Akdağ ve bir grup sağlık çalışanı yaptıkları açıklamada” Bu menfur saldırı sağlık camiası olarak hepimizi derinden yaralamıştır.Hayatını kaybeden meslektaşımıza Allah’dan rahmet ,Ailesine ve yakınlarına sabır diliyoruz,bu gün burada camiamızı temsilen bir araya geldik,hem merhuma Fatiha okumak hemde meslektaşımıza sahip çıkmak ve saygılı olunmasını tekrar hatırlatmak istiyoruz,biz sağlık çalışanları olarak,bu menfur olayı şiddet ile kınıyoruz bu ve bunun gibi olayların insan üstü gayretle sunduğumuz sağlık hizmetimizi  etkilemesine de izin vermeyeceğiz bu olay ile ilgili tüm vatandaşlarımızı cezalandırmaya yönelik eylemleri de tasvip etmiyoruz vatandaşlarımızın sağlık çalışanlarımıza karşı fedakarca çalışmalarından dolayı müteşekkir olduğunu çok iyi biliyoruz bu tür menfur olayların tekrarlanmaması için halkımızın da sağlık kurumlarında şiddete karşı seslerini yükseltmesi kendilerine hizmet eden sağlık çalışanlarının güvenliğine sahip çıkması büyük güven arz etmektedir dediler.