info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İlçe Başkanlığı Görevi Ali Osman Orhan ın

Büyükşehir Yasası ile İlçe statüsünü kazanan Kapaklı’da, yaklaşan yerel seçimler öncesinde AK Parti’yi seçime taşıyacak İlçe Başkanı, belli oldu.

AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan mülakat ve değerlendirmenin ardından Kapaklı İlçe Başkanlığı görevine Ali Osman Orhan atandı.

MÜLAKATA BEŞ ADAY ALINDI
 
Mülakat için Ankara’ya çağrılan mevcut Kapaklı İlçe Başkanı Başkan Ali Osman Orhan, Kapaklı Belde eski Başkanı Tahir Eke, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Doğaç, bir önceki seçimlerde AK Parti’den Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı olan İbrahim Emiroğlu ve Ziraat Mühendisi Şahin Çalışkan yer aldı.
 
ADAY ADAYLARI TARAFINDAN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem tarafından adaylar mülakata alınırken, yapılan değerlendirmenin ardından AK Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı’na Ali Osman Orhan atandı. Böylece Orhan, AK Parti’yi Kapaklı’da seçime taşıyacak İlçe Başkanı olurken, atama kararı, Ankara’dan sabırsızlıkla haber bekleyen aday adayları tarafından da büyük ilgi gördü.
 
SEÇİMDEN SONRA KONGREYE GİDECEK
 
AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, İlçe Yönetim Kurulu üyelerini de kendisi belirleyerek, önce İl ardından da Genel Merkez’in onayına sunacak. Orhan ve ekibi, seçimden sonra kongreye gidecek.