info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İlçe Birim Yöneticileri Toplantısı Yapıldı

Malkara da kamu kurum ve kuruluşlarının ilçe birim yöneticileri toplantısı önceki gün Malkara Kaymakamı Mahmut Halal başkanlığında yapıldı.

ÇÖZÜM ÖNERİLER GÖRÜŞÜLDÜ
Yapılan hizmetlerin değerlendirildiği toplantıda, eksik ve aksayan hizmetler hakkında çözüm önerileri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Her birimin 2012 yılında yaptığı hizmetler, yapılamayanlar, koordine gerektiren hususlar ile 2013 yılı hedefleri bir çalışma raporu haline getirilerek bir sonraki idare şube başkanları toplantısında görüşüleceği ifade edildi.
 
BİRİM YÖNETİCİLERİ KATILDI
Toplantıya Kaymakam Mahmut Halal başkanlığında, İlçe Jandarma Komutanı Sedat Akbıyık, İlçe Emniyet Müdürü Behçet Alkan, Yazı İşleri Müdürü Gülten İlgün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahir Ünal, İlçe Sağlık Müdürü Rafet Çeviker, Devlet Hastanesi Başhekimi Serhat Göçer, Milli Eğitim Müdürü Mahir Ünlü, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nabi Taş, Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Çelik, Malmüdürü Ülgen Sadi, Özel idare Müdürü Recai Süvari, Nüfus Müdürü Fatma Özdoğan, Sosyal Güvenlik Kurumu İlçe Müdürü Ünal Kahraman, Orman İşletme Şefi Ercan Bilgen, Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Müdürü Selda Köroğlu, Tapu Müdür V. Yusuf Çağan, İlçe Müftü V. Şerif Kırmızı, Türk Telekom şefi Nudret Çetiner katıldı.