info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İlçe Jandarma Komutanlığı’na 3 Araç Hibe Edildi

Tekirdağ’a bağlı Çorlu Belediyesi, asayiş hizmetlerinde kullanılmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı’na 1 adet minibüs, 2 adet binek otomobil olmak üzere 3 adet araç hibe etti.

Devlet Malzeme Ofisinden satın alınan araçlar Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci tarafından, İlçe Jandarma Komutanlığında gerçekleştirilen törende teslim edildi. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Tolga Çemrek, 3 aracın hibe edilmesiyle ilgili protokolü imzaladı. Ayrıca toplantıda hazır bulunan Jandarma Asayiş Vakfı (JAVDES) Yetkilisi Emekli Tuğgeneral İsmail Salim Olguner, Başkan Baysan’a teşekkür plaketi takdim etti. 
 
Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan yaptığı konuşmada, “Bu plaketi araçların hibe edilmesiyle ilgili kararı alan Çorlu Belediye Meclisi adına kabul ediyorum. Yapmış olduğumuz bu araç takviyesiyle İlçe Jandarma Komutanlığımızın çalışmalarını daha etkin bir şekilde sürdüreceğine inanıyorum. Çorlumuza hayırlı olsun” dedi.
 
İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hakan Saraç ile Hizmet Birimlerini Destekleme ve Yardım Derneği Başkanı Birol Çelik’in de hazır bulunduğu teslim töreninde, Çorlu Belediyesi tarafından hibe edilen 3 araç, İlçe Jandarma Komutanlığı’nda kullanılmakta olan diğer araçlarla birlikte sergilendi.