info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İmar Sahası Taşkın Koruma İnşaatının Temeli Törenle Atıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekirdağ su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) tarafından yapılan Çerkezköy Belediyesi İmar Sahası Taşkın Koruma İnşaatı’nın temel atma töreni geniş çaplı bir katılımla gerçekleştirildi.

Törende bir konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy için altyapının büyük önem taşıdığını belirterek, “Çerkezköy’ün çok sağlıklı bir içme suyuna kavuşması benim için öncelikli hedeflerden bir tanesidir. 98 km içme suyu hattına sahip olan Çerkezköy’de 43 km’sinde asbest borular varsa bu oldukça düşündürücüdür. Biz en kısa zamanda sağlıklı içme suyu hattını hayata geçireceğiz.
 
Bugün burada Çerkezköy’ün aşırı yağışlarda yaşadığı sel felaketlerini bir daha yaşamaması için taşkın koruma inşaatının temelini atıyoruz. En kısa zamanda bu çalışmayı bitirerek Çerkezköy halkının hizmetine sunacağız.
 
Gelecek sene için Çerkezköy’de 53 Milyon TL’lik bir yatırımımız olacak. Verdiğimiz sözlerin adım adım yerine geldiği bir süreçteyiz. Çerkezköy bizim için çok önemli. Vahap Başkanı da halkının haklarını savunduğu için tebrik ediyorum. Bizim sevdamız hizmet sevdası. Bizim sevdamız 907 Bin nüfusa en iyi hizmeti verebilmektir. Görev süremizin sonunda verdiğimiz tüm sözleri yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.
 
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’da Çerkezköy’de acil çözülmesi gereken bir takım sorunlar olduğunu belirtti ve bu sorunların çözümünde büyük destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a ve TESKİ yönetimine teşekkür etti.
 
TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa’da TESKİ’nin Çerkezköy özelinde yapacağı çalışmalar ile ilgili katılımcıları bilgilendirdi.
 
Tekirdağ Milletvekilleri Emre Köprülü ve Faik Öztrak’da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde yaptığı çaışmalardan övgü ile söz ettiler.
 
Konuşmaların ardından Başkan Albayrak ve beraberindeki heyetin nezaretinde Çerkezköy Belediyesi İmar Sahası Taşkın Koruma İnşaatının temeli atıldı.