info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İmkansızlıklara Rağmen Gelen Başarı, Deniz Mutlucan Türkiye Şampiyonu Oldu

Kapaklı’da faaliyet gösteren Değirmenci Spor Kulübü Antrenörü Arif Değirmenci, bu yıl Türkiye Muay Thai Şampiyonası’na imkansızlıklar nedeniyle tek sporcuyla katıldıklarını, buna rağmen turnuvadan şampiyonlukla döndüklerini ifade etti.

Kapaklı Değirmenci Spor Kulübü Antrenörü Arif Değirmenci, Minikler Yıldızlar Muay Thai Türkiye Şampiyonası’nın bu yıl Türkiye Muay Thai Fedarasyonu tarafından Muğla’ya bağlı Marmaris ilçesinde düzenlendiğini belirterek, “Bu şampiyonaya yeterli desteği bulamadığımız için Kapaklı’yı temsilen Değirmenci Spor Kulübü olarak yalnızca bir sporcuyla katılabildik” dedi.
 
RAKİPLERİNİ TEK TEK YENDİ
Arif Değirmenci, “Minikler Yıldızlar Muay Thai Türkiye Şampiyonası’nda 51 kiloda sporcumuz Deniz Mutlucan Türkiye şampiyonu olup ülkemizi 14 Aralık’ta Antalya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’nda temsil etme hakkı kazandı. Sporcumla gurur duyuyorum. Gerek Değirmenci Spor Kulübü gerekse Kapaklı’yı en iyi şekilde temsil etti ve rakiplerini tek tek mağlup ederek zafere ulaştı” diye konuştu.
 
 
5 SPORCUMU GÖTÜREMEDİM
Marmaris’te düzenlenen Muay Thai Türkiye Şampiyonası’na 6 sporcu ile katılmayı planladıklarını kaydden Değirmenci Spor Kulübü Antrenörü Arif Değirmenci, “Maddi imkansızlıklardan turnuvaya dolayı 5 minik ve yıldız sporcumu götüremedim. İnanıyorum ki eğer onlar da turnuvaya katılabilseydi, turnuvada başka dereceler de elde edebilirdik” ifadelerini kullandı.
Kaynak : Ahmet Kardeş / Marmara Haber