info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İnş. Müh. Özgür Yaver Aday Adaylığını Açıkladı

İnş. Müh. Özgür Yaver Ak Parti Süleyman Paşa Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

Ak Parti’de belediye başkan aday adaylığını ilk açıklayan İnş. Müh.Özgür YAVER bugün aday adaylık başvurusunu yaptı.
 
Şehircilik konusunda uzman kişiliği ile tanınan Özgür YAVER kısa bir özgeçmişini açıklayarak konuşmasını şöyle sürdürdü:
 
Ak Parti, iktidarda olduğu şehirlerde gerçek belediyeciliği tüm Türkiye’ ye göstermiş ve öğretmiştir. Belediyeciliği ve şehirciliği bilen, tanıyan bir kişi olarak; tecrübe ve birikimlerimi Süleymanpaşa İlçesi’ne hizmet için,
Süleymanpaşa halkının huzur ve refahı, aydınlık geleceği için kullanmak istiyorum. diyen Özgür YAVER ilçemizin sorunlarını ve çözüm yolanlarını en iyi bilen kişi olarak; eğitim, kültür, sosyal, sağlık, ticari, ekonomi ve teknik alanlarda hazırladığım projelerimle sıra dışı örnek olacak çalışmalar yapmak istiyorum. Sorun çıkaran değil, çözüm üreten bir yönetici olacağıma, Süleymanpaşa halkına daha iyi hizmet verebilmek için aday adayınız oldum. 
Allah kısmet eder başkan olursam “ halka hizmet, hakka hizmet” düsturu ile hareket edeceğim. Bilgi ve tecrübelerim, hizmet aşkım ve çalışma ahlakımla bunu başaracağıma inanmaktayım. Süleymapaşa’yı modern ve yaşanabilir bir sahil şehri, Trakya’nın ticaret, turizm, kültür merkezi ve bir dünya markası olması için, Süleymanpaşa’nın tüm zenginliklerini ve güzelliklerini tam anlamıyla ortaya çıkarmak için bütün halkımla birlik ve beraberlik içinde bütün gücümüzle çalışacağız.
 
Burada konuşmamı bitirirken tüm halkımın idrak edeceğimiz Kurban Bayramı’nı en iyi dileklerimle kutluyor ve saygılarımı sunuyorum.