info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İnsan Tacirlerine Darbeler Devam Ediyor..

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri Tekirdağ-Edirne-İpsala üzerinden Mülteci kaçakçılığı yapılacağı bilgisi üzerine şehrin giriş çıkışlarını tutarak önlemler aldı.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri Tekirdağ-Edirne-İpsala üzerinden Mülteci kaçakçılığı yapılacağı bilgisi üzerine şehrin giriş çıkışlarını tutarak önlemler aldı. Yapılan çalışmada Tekirdağ Çevreyolu ve  Malkara yolu barikatlarla kesilerek önlem alınırken, saat 4.30 da  bahsi geçen iki araç durdurulup arama yapıldığında içinde çok sayıda mülteci olduğu görüldü.

Yapılan yol denetim çalışmalarında KOM Şubesi ekiplerince öncü olduğu değerlendirilen 34 DD 0948 plakalı Doblo ve 77 DA 459 plakalı Panelvan minibüste 23 yabancı uyruklu şahıs  ve bu işi organize eden 2 kişi  yakalanarak Tekirdağ İl Emniyet Müdürlü KOM Şubesine Götürüldüler,İfadelerinin alınmasından sonra aracılık eden 2 kişi İ.D ve V.T Cum.Savcılığına sevk edildiler.Mahkemece Tutuklanarak Cezaevine Gönderildiler.

Tekirdağ KOM Şubesince Panelvan Minibüste 18 Somali,4Burma,1Filistin  uyruklu toplam 23 kişi biri kadın olmak üzere Tekirdağ Merkeze Bağlı Kayı Köyünde Bulunan Göçmen Misafirhanesine Sağlık Muayene sonrası gönderilmişlerdir. Tekirdağ KOM Şubesince geçtiğimiz günlerde bir istihbaratı değerlendirerek Marmara Denizinde Sahil güvenlik gemisi ile birlikte yapılan mülteci kaçakçılığı neticesinde SEVTUR 1 yatı içinde 142 mülteci yakalanmış bu kaçakçılık işini organize eden 11 kişi nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanmıştı.Sevtur 1 yatında yakalanan kaçak mülteciler halen Kayı köyü göçmen misafirhanesi ile Kumbağ  köyü Arzum Öğretmen evi misafirhanesinde sınır dışı edilmek üzere bekletiliyorlar.