info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İntihar Denilen Olayda Oğlu Öldürülen Baba Feryadını Duyurmak İstiyor

İntihar denilen olayda oğlu öldürülen baba feryadını duyurmak istiyor.

İntihar denilen olayda oğlu öldürülen baba feryadını duyurmak istiyor.
Tekirdağ Turizm Otelcilik ve Meslek lisesinde okuyan oğlunu Antalya da staja gönderen fakat oradan gelen acı haberlerle yıkılan Baba Murat Oğraş ve ailesi bu güne kadar katil veya katillerin yakalanamaması üzerine feryadını duyurmak için özel röpörtajla elde ettiği bilgi ve belgeleri gazetemizle paylaştı.
Tekirdağ da resmi bir kurumda güvenlik görevlisi olarak çalışan Murat Oğraş almış olduğu izinle gittiği Antalya Cumhuriyet Savcılığından başından beri intihar etmediğine inandığımız Burak Oğraş ın dosyasındaki yeni bilgileri Antalya Emniyet Müdürlüğü cinayet masasında son yapılan soruşturmalar ve Adli Tıp raporu doğrultusunda kesin olarak başından aldığı darbe ile öldürüldüğü ve daha sonradan kalmış oldukları pansiyonun havuzuna atıldığı belgelerine ulaştı.
Baba Murat Oğraş kendisine Cumhuriyet Savcılığınca verilen resmi ifade tutanakları doğrultusunda artık küçük Burak ın intihar etmediği açığa çıkmış oldu dedi.
Baba Murat Oğraş ın işinde, evinde sürekli oğlunu kaybetme acısıyla perişan bir vaziyette olduğu, kendisini aradığımızda hergün gittiği Tekirdağ Hayrabolu yolu üzerindeki mezarlıkta oğlunun mezarı başında bulduk.