info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İntihar için Çıktığı Çatıdan Gülerek İndi

İstanbul dan, Tekirdağ ın Çorlu İlçesi ne iş umudu ile gelen 22 yaşındaki Yüksel Akçiçek, bir haftada iş bulamayınca intihar etmek için bir inşaatın 5 nci katına çıktı.

İstanbul dan, Tekirdağ ın Çorlu İlçesi ne iş umudu ile gelen 22 yaşındaki Yüksel Akçiçek, bir haftada iş bulamayınca intihar etmek için bir inşaatın 5 nci katına çıktı. Uzun süre ikna olmak istemeyen genci çatıdan Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Taş indirdi. Gülerek inen Akçiçek vatandaşlar tarafından yuhalandı.

İstanbul dan iş bulmak umudu ile bir hafta önce Çorlu ya gelen 22 yaşındaki Yüksel Akçiçek, bir hafta sonunda iş bulamayınca bunalıma girdi. Dün akşam saatlerinde Omurtak caddesindeki 5 katlı inşaatı süren bir binanın çatısına çıkan Yüksel Akçiçek, intihar etmek istedi.

Çatıda Akçiçek i gören vatandaşların haber verdiği polis, itfaiye ve sağlık ekipleri uzun süre işsiz genci ikna etmeye çalıştı. İş bulamadığı için intihar etmek istediğini belirten Yüksel Akçiçek i ikna etmek için devreye Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Taş girdi. 5 nci kattaki gencin yanına giden İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Taş, yarım saat süren ikna çabalarının ardından Akçiçek i çatıdan inmeye ikna etti.

GÜLEREK İNDİ, YUHALANDI

İntihar etmek için çıktığı inşaattan gülerek inen Yüksel Akçiçek, vatandaşların tepkisi ile karşılaştı. Polis ekiplerinin yanında duran Akçiçek i gülerken gören vatandaşlar yuhaladı . Hazır bekletilen ambulans ile Çorlu Devlet Hastanesi ne götürülen 22 yaşındaki Yüksel Akçiçek, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.