info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İş İnsanı Ekrem Daştan, Tekirdağspor Hepimizindir Birlik Olalım

Bir süre önce Tekirdağspor kulübü başkanı Mülahim Kuru’nun başkanlığı bırakarak olağanüstü kongreye gideceğini söylemesinin ardından, ilk adaylığını açıklayan 100. Yıl alt yapı sosyal tesislerine de büyük bir ivme kazandıran iş insanı Ekrem Daştan oldu.

100. yıl sosyal tesisleri toplantı salonunda bir araya gelen Ekrem Daştan; “Ben yıllardır gerek Tekirdağspor kulübü gerekse 100.yıl altyapı spor kulübü için destek olmaya çalıştım ve halen bu desteğim sürmektedir. Son dönemde de Tekirdağsporun yaşadığı durumlar beni ve tüm Tekirdağ halkını üzmektedir. Tekirdağspor kulübünün maddi sorunlar ile gündeme gelmesi ve kulüp başarıları konusunda yaşananlar üzücüdür. Son dönemde namağlup bir takımın play-of maçında kaybederek bir üst lige çıkamaması hepimizi derinden etkilemiştir. Mülahim Kuru başkanım ve ekibi bu konuda büyük mücadeleler vermiştir ama bu mücadele yerine sürekli kulübün maddi sıkıntıları ile gündeme gelmesi de üzücüdür.

Bu sadece kulüp başkanı ve yönetiminin yapacağı bir mücadele değildir. Tekirdağspor tüm Tekirdağ’ın takımıdır ve taraftarından yöneticisine kamu, siyasi ve ticari idarecilerinden işadamlarına kadar herkesin takımıdır. Tüm Tekirdağ birlik olduğu takdirde başarı kaçınılmazdır. Bir diğer konu da, bizler 100. Yıl spor tesislerinde çekirdekten pırıl pırıl gençler yetiştirip spor hayatına kazandırıyoruz. Bunun için en önemli faktör, tesis ve ekip çalışmasıdır. Bizler, 100. Yıl spor tesislerimizde gösterdiğimiz başarıyı artık Tekirdağspor için de gerçekleştirmek istiyoruz. Bunun için tecrübeli teknik ve yönetici ekibimiz mevcuttur. Ayrıca önümüzdeki dönem yaklaşık 5 milyon lira gibi bir bütçemiz de mevcuttur. Sizler başarı için kenetlendiğinizde,5 milyon lira ile de 2 milyon lira ile de bu başarıyı yakalayabilirsiniz. Yeter ki birlik olalım yeter ki isteyelim. İstemek başarmanın yarısıdır ve bizler bunu başaracağımıza inanıyoruz.

Bu konuda Mülahim Kuru başkanımızla da görüştük ve bu konuda desteklerini esirgemeyeceklerini söylediler. Eğer bu çıktığımız yolda göreve gelirsek, önceki başkanlarımızla, STK temsilcilerimizle, siyasi parti temsilcilerimizle, belediye başkanlarımızla, iş insanlarıyla, en önemlisi de siz basın mensuplarıyla Tekirdağspor için el ele birlikte çalışarak ilimizin spor külünü hak ettiği yere taşıyacağız” Dedi. Basın mensupları ile yaptığı toplantıdan sonra,100. Yıl spor tesislerini basına gezdiren Ekrem Daştan, Tekirdağspor için de aynı şekilde mükemmel bir tesisleşme ve koordineli çalışma yürüteceklerini ifade etti. Basın toplantısı, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Kaynak : Murat Ürtekin