info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İşçi Servisinin Önünü Kesip Para İstediler

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde işçi servisinin önünü kesen 3 kişinin, araçtakilerden para istediği iddia edildi. Sürücünün para vermemesine kızan saldırganlar minibüsün camını kırdı.

Olay, Hıdırağa Mahallesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çerkezköy’den işçileri Çorlu'ya getiren Sami Sevimli idaresindeki 59 S 1816 plakalı işçi minibüsüyle Hıdırağa Mahallesi üzerinden geçtiği sırada yolda iki kişinin yerde yattığını görmesi üzerine yavaşladı. Bu sırada aracın yavaşladığını gören bir araç sürücüsünden kendilerine para vermesini istedi. Sürücü Sevimli, para vermemesi üzerine üç zanlı aracın camına taş attı. Hemen oradan hızla uzaklaşan servis sürücüsü hemen polise haber verdi.
 
Şoför Sevimli, yaşadığı olaydan çok etkilendiğini ve korktuğunu belirterek, “Gece servisini götürdüğüm sırada Hıdırağa Mahallesinden geçerken yolda iki kişinin yerde yattığını gördüm. Yavaşladım ve durdum. Bu sırada bir kişi gelerek benden para istedi. Para vermediğim için cama taş attılar. Cam kırıldı. Araç içinde bayan işçiler olduğu için hemen oradan hızla uzaklaştım. Borsa meydanına geldim ve polise haber verdim. Ben de araçta bulunan yolcular da çok korktu ”dedi. 
 
Öte yandan aynı gecede 3 aracın camları kırıldı.Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.