info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Işık ihlali yapan sürücüyü hava yastığı kurtardı

Çerkezköy-Çorlu Yolu Veliköy Mevkii?nde bir taksi ile servis aracının çarpışması sonucu bir kişi yaralandı.

Çerkezköy den Çorlu istikametine seyir halinde olan Tolga A. yönetimindeki 06 BE 0945 plakalı Ford marka otomobil ile Kaveka Tekstil Fabrikası servisinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, çarpmanın etkisi ile araç sürücüsü Tolga A. araçta sıkıştı. Sağ ayağı araca sıkışan sürücü olayı gören vatandaşların ve 112 sağlık ekiplerinin müdahalesi ile sıkıştığı yerden çıkarılarak Çorlu Devlet Hastanesi ne kaldırıldı.
ARAÇTA SIKIŞTI
Çerkezköy den Çorlu istikametine seyir halinde olan Tolga A. yönetimindeki 06 BE 0945 plakalı aracın, Kaveka Tekstil fabrikasının işçilerini taşıyan Mustafa Çakmak yönetimindeki 59 S 2543 plakalı servis aracına çarpması sonucu araç sürücüsü Tolga A. araçta sıkıştı. Kırmızı ışıkta geçtiği ve servis sürücüsüne çarptığı iddia edilen Tolga A. uzun süre araçtan çıkarılmayı bekledi.
ÖNCE VATANDAŞLAR KOŞTU
Araçta bulunan hava yastıklarının patlaması sayesinde başına darbe almaktan son anda kurtulan yaralı araç sürücüsü Tolga A. nın yardımına önce kazayı gören vatandaşlar sonra da 112 Acil sağlık ekipleri yetişti. Yaralının ayağını sıkıştığı yerden çıkaran sağlık ekipleri sonrasında da vatandaşların da yardımıyla yaralıyı araçtan çıkardı.
ÇORLU DEVLET HASTANESİ NE KALDIRILDI
Ayağından ve kaburgalarından darbe alan yaralı 112 Acil ambulansı ile Çorlu Devlet Hastanesi ne kaldırılırken, Polis Ekipleri de yaralının ambulansa bindirilip götürülmesinin ardından kısa bir süre kaza yerine gelerek kazayla ilgili incelemelerde bulundu.
REFÜJE ÇARPARAK DURABİLDİ
Çarpmanın etkisi ile kısa bir süre sürüklenen ve refüje çarparak durabilen servis sürücüsü Mustafa Çakmak, kazayı şöyle anlattı: "Araçta bulunan üç işçiyi Veliköy Sanayi Bölgesi nde faaliyet gösteren Kaveka Tekstil Fabrikası na götürüyordum. Yolun Veliköy sapağından beldeye giriş yapacağım sırada kırmızı ışıkta geçen aracın bize çarpması sonucu iki araç birkaç metre sürüklendik, refüje çarparak durabildim"