info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İstanbul Seyahat Büyüyor

Sektörün önemli firmalarından biri olan İstanbul Seyahat, Büyük İstanbul Otogar’ında hizmete açtığı yeni peronlarla hizmet kalitesini yükseltmeye hedefliyor. Şirket 64-65 ve 66 numaralı peronlarla yolcularına hizmet vermeye başladı.

İstanbul Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Selami Tırış, Başkan Yardımcısı Sırrı İnan, Türkiye Otobüsçüler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Erdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Mercedes-Benz Türk Satış ve Pazarlama Müdürü Burak Tarım, duayen Mustafa Dağıstanlı ile sektör temsilcileri, üreticiler ve otogar esnafının katıldığı açılış gerçekleşti.
 
Açılışa katılan tüm konukları kapıda karşılayan İstanbul Seyahat ailesi kendilerini kutlayan dostlarına teşekkür etti.
 
“YATIRIM YAPMALIYIZ”
 
Sektörün son yıllarda zor bir dönemece girdiğini söyleyen İstanbul Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Selami Tırış, “Otobüsçülük her şeye rağmen bizim işimiz ve işimizi en iyi şekilde yapmak zorundayız. Firmamız yolcu memnuniyet ve kalitesini üst noktaya taşımak için çalışıyor. Hizmete açtığımız bu yazıhanelerle birlikte yolcu memnuniyeti de artacaktır”  derken sektörün büyüyeceğini de öngördü. Yeni yazıhanelerin yapılmasında kendilerine destek veren Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk’e  de teşekkür eden Selami Tırış, “Galip Bey’in bize verdiği destek sektör için çok önemlidir. Sektörün iyiye gitmesi için, kendi içimizde birlik ve beraberlik içinde olmalıyız” diye konuştu.
 
“TÜRKİYE ÖRNEK ÜLKEDİR”
 
Sektörün önemli firmalarından biri olan İstanbul Seyahat’in yaptığı yatırımın kaliteyi yukarıya çektiğini söyleyen TOFED Genel Başkanı Mehmet Erdoğan, “Bu iş artık kabuk değiştiriyor ve kaliteli hizmet istiyor. Karayolu yolcu taşıma sektöründe  Türkiye dünyanın örnek alınacak ülkesidir. İşte bu ve bunun gibi yatırımlar bizim daha iyi yerlere gelmemizi sağlar. İstanbul Seyahat ailesini kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi.
 
İstanbul Seyahat’in yaptığı yatırımı Mercedes-Benz Türk olarak takip ettiklerini söyleyen Burak Tarım, Her zaman sektörün daha iyi ve kurumsal olmasından yanayız. Yolcu artık havayolu konforunu siz firmalarımla sağlayacaktır diye konuştu.
Daha sonra söz alan duayen Mustafa Dağıstanlı da  sektörün zor bir dönem içinde olduğunu vurgularken şöyle konuştu:  “Amerika’da karayolunda 2 firma var ve yolcu taşıyor. Ancak koltuk dolmayınca otobüsler yola çıkmaz. Bizde isi tam tersine bir durum mevcut. Artık sektörde para kazanmak çok zor. Önümüzdeki günlerde firma birleşmelerinin giderek daha fazla olacağını bekliyorum. Ancak kurumsal ve yatırım yapan firmalarımız bazı konularda daha avantajlı olacaklardır.”
 
Açılışın ardından konuklar yene yazıhane ve peronları gezerek bir araya gelme fırsatı buldu.