info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M.İlker Atasever; "Partiye Değil Geleceğimize Oy Vereceksiniz"

İYİ Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M.İlker Atasever,Tekirdağ`ın hak ettiği değere kavuşması için gerekli tüm donanım ve beceriye sahip olduğunu,Tekirdağ`ı Trakya`nın kalbi yapacaklarını iddia etti.

Atasever yaptığı açıklamada; " Tekirdağ' yıllardır adeta kaderine terk edildi.Türkiye Büyük Millet Meclisinde en üst kademelerde temsil edildiği halde maalesef yeterli desteği ve hizmeti alamadı. Kimse bunun için mazeretlerin arkasına sığınmasın. Ne iktidar kanadından ne de muhalefet kanadından şehrimizin haklarını koruyamadılar. Her gün zehir soluyoruz. Tekirdağ'da geçmiş dönemlerde hastalık nedir bilinmezken, başta kanser olmak üzere halkımız çeşitli hastalıkların pençesinde ölüyor,Tekirdağ SMA nedir bilmezken bugün her ilçemizde bu vakaları yaşıyoruz.

Hiçbir yetkilin de çıkıp bu işe " Dur " dediği yok. Artık zehir solumak, kanser olup ölmek istemeyen vatandaşların bu makus talihe, son vermek kendi ellerindedir. Kimse yol, kaldırım,k amu binası yaptım diye çıkıp meydanlarda konuşmasın. Çevresine,doğasına, toprağına, sahip çıkmayanlara oy verip bir 5 yıl daha hayatınızı zehir dolu, hastalık dolu Tekirdağ'a mahkum etmeyin.

Temiz,yaşanabilir bir çevre, yine eskisi gibi verimli topraklar olsun diyorsanız. Bu sefer İYİ olacak diyerek güneşli yeşil bir tekirdağ için güneşin üzerine mührü basın ki geleceğiniz daha İYİ olsun. Geleceğiniz sizin elinizde geleceğiniz sizin mührünüzde geleceğiniz sizin vereceğiniz oydadır. İYİ bir gelecek için sandıkta vicdanınızın sesini dinleyin ve verdiğiniz oy ile kendi geleceğinizi belirleyen " Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin