info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İyi Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Darıcı`dan Siyasi Partilere Çağrı

Tekirdağ`ın Gerdanlığı Seçim Beyannamesine Konulsun

İyi Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Darıcı, Süleymanpaşa için önemli yere sahip olan Değirmenaltı ile Özgürlük Parkı arasında yapılması planlanan 6 kilometrelik yolun bütün siyasi parti belediye başkan adayları tarafından seçim beyannamelerine konulmasını istedi.

İyi Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Darıcı, Süleymanpaşa’nın vatandaşların gönül rahatlığı ile gezip dolaşabileceği, piknik yapacağı alanlara ihtiyaç duyulduğunu kaydetti. Süleymanpaşalıların nefes alacağı alanın olmadığını belirten Darıcı, “5 yılda yapa yapa sadece bir sahili düzenleyebildiler. Varsa yoksa küçük bir sahil. Vatandaşın gidip oturabileceği başka bir alan yok. Süleymanpaşalı kardeşlerimizi sahile mahkum ettiler” dedi.

Süleymanpaşa’daki piknik alanınlarının yetersizliğini gündeme getiren Darıcı, “Vatandaşımızın şehir merkezinde piknik yapacağı güzel bir alan yok. Atatürk Ormanı’na insanlar gidemiyor. Pislik içerisinde. İçerisini çöp götürüyor. Bu alanın biran önce mülkiyet sorunu ortadan kaldırılmalı. Belediyeye devredilecekse devredilmeli. Eğer Orman Müdürlüğü’nde kalacaksa ise temizliğinin yapılması gerekir. Vatandaşlarımıza acilen para vermeden içinde piknik yapacağı alanlar lazım” dedi.

Değirmenaltı-Özgürlük Parkı arasındaki 6 kilometrelik mesafenin düzenlenerek bir an önce halka açılmasını isteyen Darıcı, Tekirdağ sahilini “gerdanlık” olarak nitelendirerek, gerdanlık tamamlandığında İstanbul’da yaşayanların nefes almak için Tekirdağ’a geleceğini kaydetti.

Siyasi parti temsilcilerine seslenen Darıcı, “Sahil projesine ek olarak Değirmenaltı yolunun hayata geçirilmesi lazım. CHP’li Belediye ile İktidar partisi arasında yaşanan gerilim nedeniyle bu alanın projesi askıda bekliyor. Süleymanpaşa Belediyesi’ni aldığımız zaman ilk işimiz bu yolu hayata geçirmek olacak. Ben buradan bütün siyasi partilere sesleniyorum. Adaylarınızın seçim beyannamesinde sahil yolu projesi birinci madde olark yer alsın. Süleymanpaşa’nın çehresinin değişmesi için bu proje çok önemli” diye konuştu.

Kaynak : Murat Ürtekin