info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İYİ Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M.İlker Atasever; Hala Oy ve Yetki İsteme Cüretini Gösteriyorlar

İYİ Parti Büyükşehir ve 11 ilçe Belediye Başkan Adaylarını Çorlu`da tanıtarak adeta gövde gösterisi yaptı.

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Gökhan Metiner; " Biz Zoru Severiz "

Aday toplantısında konuşan İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Gökhan Metiner iddialı konuştu. Metiner yaptığı konuşmada," Biz genel seçimlerden hemen sonra yerel seçimlere hazırlanma kararı aldık. İlk toplantıda Belediye Başkan Adayları ve meclis adayları için hazırlığımızı yapalım dedik ve bu çalışmalar yapıldı. Eylül ayına geldiğimizde baktık ki en az bizim kadar kazanmak isteyen en az bizim kadar şanslı diğer partiler tarafından İYİ Parti aday çıkarmayacak, yerel seçime girmeyecek gibi dedikodularla muhatap olmaya başladık. Bunun üzerine Ankara'ya giderek iki aday açıklayalım ki hem CHP hem AK Parti kanadından herkes görsün dedik. Bunun üzerinden Şarköy'den Hüseyin Başkanı ve Süleymanpaşa'dan Barış Başkanı açıkladık. Böylece 11 Ekim 2023 tarihinde yerel seçimlere hür ve müstakil gireceğimizi beyan ettik. Ardından çalışmalar yaparak adaylarımızı tespit ettik.Tabi bu aday tespiti başkanlarımızla yapılan istişare sonucunda belirlendi. Zamanları belirlendi ve stratejiyle açıklamalar yapıldı. Gelinen bu noktada Tekirdağ'da 11 ilçe ve Büyükşehir adaylarıyla seçime katıldık. Zor oldu ama biz zoru severiz. Zor olmazsa bize zor olur. Biz zoru isteriz. Bizi yıpratmaya çalıştılar, ama biz zoru sevdiğimiz için çalışmalarımız en iyi şekilde devam ediyor. Sahada inanılmaz bir karşılığımız var. Sayın Genel Başkanımızın açtığı üçüncü yolla çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Artık gittiğimiz her yerde ne olmadığımızı değil ne olduğumuzu anlatıyoruz. Nasıl seçim kazandığımızı, kazandıktan sonra neler yapacağımızı göğsümüzü gere gere anlatıyoruz. Bir taraf bunların hepsi domuz bağcı diyor diğer taraf bunların hepsi PKK'lı, HDP'li,iyi ki siz varsınız, oylarımız size diyor. Hava çok güzel, yerel seçimde İYİ Parti iktidara geliyor, bundan kimsenin şüphesi olmasın " Dedi.

Ardından söz alan İYİ Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M.İlker Atasever, " Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olma cüretini gösterdiğim şu yolda, şahsıma gösterdikleri güven için öncelikle Genel Başkanıma, Genel Başkan Vekilime, Milletvekilime, İl Başkanıma ve teşkilatıma teşekkürü bir borç bilirim. Tekirdağ'ımız yaklaşık 6 bin yıllık bir yerleşim geçmişine sahiptir. Bugün geldiğimiz noktada Tekirdağ'ın muassır medeniyetler seviyesine gelişinin yıldönümünü kutlamamız gerekirken.hala karşımızda her şeyi güllük gülistanlık gibi gösterip,keşfedilmemiş projelerini paketleyip, ambalajlayıpbizlerden bir 5 yıl daha oy isteme cüretiyle karşımıza çıkan ve her şey daha güzel olacak,yaparsak biz yaparız sloganlarını atmaya devam edenlerin hikayelerini hayret ve ibretle izlemekteyiz. Artık zaman, hikaye okuma ve hayale kapılma zamanı değildir. Zaman artık tarih yazma ve tarihe geçme zamanıdır. Eskiden gazeteler kuponla hediye sunardı. Şimdi hediye,sunar gibi siyaseti pazarlamaya çalışıyorlar. Fakat milletimiz artık gözünü açtı. Artık net olarak görülüyor ki, milletimiz bu oyunlara kanmıyor. Artık bu ayaklar eskidi, bu ceketler küflendi, millet uyandı. Bizim yanımızda yandaş medya, yandaş müteahhit,sağımızda solumuzda Bakan yok. Bir sermaye kaynağı yok. Bizim arkamızda Mustafa Kemal Atatürk ve Türk Bayrağımız var, millet var. Her seçim öncesi çıkıyorlar, vaatler havada uçuşuyor. Fakat seçim bitip makam ve mevkii koltukları kapıldıktan sonra yapmış oldukları bütün vaatleri unutuyorlar. Hala da oy ve yetki isteme cüretini gösteriyorlar. Milletvekilleri ve adaylar gelerek biri bir taraftan diğeri öbür taraftan çekiştirerek bir sürü vaatte bulunuyorlar .Fakat vatandaşımız bu hikayeleri dinlemekten sıkıldı ve bıktı. Artık mecbur değiliz ve değilsiniz. Önümüze sayfalar dolusu vaatler sunulan alanda sıkışmaya mecbur değiliz. Çünkü artık İYİ parti var. İYİ'ler var, gümbür gümbür geliyoruz " Dedi.

Ardından 11 ilçe ile ilgili projelerini anlattı ve çözümün İYİ'lerde olduğunu söyledi. Program Tekirdağ karşılaması oyunuyla sona erdi

Kaynak : Murat Ürtekin