info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Jandarmadan kaçtı ölümden kaçamadı

Tekirdağ ın Kumbağ Beldesi nde jandarma ekiplerinin dur ihtarına uymayan sürücü, eğlence dönüşü karşı yönden gelen otomobille çarpıştı.

Otomobil içerisinde sıkışan Ufuk Kikiler in hayatını kaybettiği kazada 4 kişi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre; Tekirdağ da balıkçılık yapan 39 yaşındaki Ufuk Kikiler, arkadaşı Bahar Koyuncu ile Kumbağ Beldesi nde eğlendikten sonra şehir merkezine dönmek istedi. 22 DH 930 plakalı otomobili ile ters yöne giren sürücü Ufuk Kikiler, jandarma ekiplerine dur ihtarına uymadı ve kaçmaya başladı. Jandarma ekiplerinin takip etmediği Kikiler, Topağaç mevkisinde yağışın etkisiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu karşı yönden gelen 45 yaşındaki Gülay Deveci nin kullandığı 59 PN 212 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Evli ve 2 çocuk babası sürücü Ufuk Kikiler, otomobilde sıkışarak olay yerinde hayatını kaybetti.

Kikiler in bayan arkadaşı 26 yaşındaki Bahar Koyuncu ile diğer aracın sürücüsü 45 yaşındaki Gülay Deveci, oğlu 16 yaşındaki Akın Deveci ve akrabaları 54 yaşındaki Tomris Orhan yaralandı. Tekirdağ Devlet Hastanesine kaldırılan 4 yaralının vücudunun çeşitli yerlerinde kırık ve kanama olduğu kaydedildi. Ameliyata alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Cumhuriyet Savcısı nın incelemesinin ardından sürücü Ufuk Kikiler in cesedi otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu na gönderildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.